Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Moartea

Moartea

Descrierea cărţii: Această cartea din Tarot este reprezentată sub forma unui schelet cu coasa în mână, hotărât să meargă mai departe cu determinare. Simbolul provoacă teamă și neliniște, însă nu înseamnă neapărat că vei pierde pe cineva drag ori că îți vei pierde sufletul, ci are un înțeles mult mai complex.

Semnificaţie: Moartea înseamnă schimbare în aproape toate planurile vieții. Ceea ce se va întâmpla va fi pentru totdeauna, nu va mai putea fi schimbat ca înainte. Rezultatul arătat de această carte din Arcana Majoră promite eliberare, dar și o ușoară suferință ori o stare de melancolie. Pănâ la urmă, tot ceea ce se încheie lasă un gust amar în gură. Ca să înțelegi mai ușor ceea ce transmite Moartea, află că poate fi vorba despre încheierea unei prieteni, a unei relații de cuplu ori plecarea de la un loc de muncă. Nu trebuie să privești neapărat partea negativă, ci să te gândești că este vorba despre o schimbare care îți poate aduce în cele din urmă și lucruri bune.

Atunci când această carte iese întoarsă, înseamnă că schimbarea ce va avea loc nu te va încânta. Vei trece printr-o perioadă complicată, așa că va trebui să fii tare pentru a-i face față. Chiar dacă vei cădea într-o stare de depresie, amintește-ți că totul este trecător. Indiferent de ceea ce se întâmplă, încearcă să privești viața într-o lumină pozitivă. Doar așa vei reuși să mergi mai departe cu bine.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta