Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Moartea

Moartea

Descrierea cărţii: Această cartea din Tarot este reprezentată sub forma unui schelet cu coasa în mână, hotărât să meargă mai departe cu determinare. Simbolul provoacă teamă și neliniște, însă nu înseamnă neapărat că vei pierde pe cineva drag ori că îți vei pierde sufletul, ci are un înțeles mult mai complex.

Semnificaţie: Moartea înseamnă schimbare în aproape toate planurile vieții. Ceea ce se va întâmpla va fi pentru totdeauna, nu va mai putea fi schimbat ca înainte. Rezultatul arătat de această carte din Arcana Majoră promite eliberare, dar și o ușoară suferință ori o stare de melancolie. Pănâ la urmă, tot ceea ce se încheie lasă un gust amar în gură. Ca să înțelegi mai ușor ceea ce transmite Moartea, află că poate fi vorba despre încheierea unei prieteni, a unei relații de cuplu ori plecarea de la un loc de muncă. Nu trebuie să privești neapărat partea negativă, ci să te gândești că este vorba despre o schimbare care îți poate aduce în cele din urmă și lucruri bune.

Atunci când această carte iese întoarsă, înseamnă că schimbarea ce va avea loc nu te va încânta. Vei trece printr-o perioadă complicată, așa că va trebui să fii tare pentru a-i face față. Chiar dacă vei cădea într-o stare de depresie, amintește-ți că totul este trecător. Indiferent de ceea ce se întâmplă, încearcă să privești viața într-o lumină pozitivă. Doar așa vei reuși să mergi mai departe cu bine.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28190 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19891 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!