Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Noua de Monede

Noua de Monede

Descriere: Nouă de Monede reprezintă o persoană care și-a crea singură drumul prin viață. Simbol cărții este intelectul, dar și sacrificiul joacă un rol important în semnificația ei.

Semnificaţie: Nouă de Monede semnifică faptul că sunt șanse mari să fii recompensată pentru eforturile depuse. Este important să fii prudentă și să ai grijă ce acțiuni faci în continuare. O altă semnificație a cărții face referire la faptul că te-ai săturat de singurătate și că îți dorești să ai alături de tine oameni cu care să poți împărți ceea ce ai acumulat de-a lungul timpului.

Dacă îți pică întoarsă aceast carte din Arcana Minoră, ai grijă. Nu este neapărat un simbol negativ, însă te atenționează că te cam culci pe o ureche și că tinzi să lași totul baltă. Așa cum ai câștigat anumite lucruri, la fel de ușor le poți pierde dacă nu ești atentă.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28161 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21501 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20584 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19833 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17753 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 2. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 3. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 4. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)
 5. Prințul Harry face noi declarații tulburătoare: "Am avut parte de durere și suferință pentru că și părinții mei au suferit" (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!