Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Patru de Monede

Patru de Monede

Descriere: Această carte din Arcana Minoră simbolizează acele perioade în care te atașezi prea mult de o persoană sau de un obiect. Ea reprezintă un semn că nu este bună atitudinea ta și că trebuie să privești lucrurile în mod realist.

Semnificaţie: Patru de Monede te anunță că ai nevoie de relaxare. Te agăți prea mult de ceva din viața ta. Te simți nesigură și crezi că doar acel lucru te poate ține la suprafață, dar te înșeli. Puterea este în tine, nu trebuie decât să o găsești și să o folosești pentru a ieși învingătoare. Important este să realizezi la timp că nu te afli pe drumul cel bun.
 

Atunci când această carte îți iese întoarsă, înseamnă că nu poți să controlezi totul din jurul tău. Lasă ca unele lucruri să curgă de la sine. Învață să fii mai deschisă, mai curajoasă și mai generoasă. Astfel vei avea de cules mai multe avantaje decât îți imaginezi.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28161 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21501 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20584 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19832 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17753 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 2. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 3. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 4. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)
 5. Prințul Harry face noi declarații tulburătoare: "Am avut parte de durere și suferință pentru că și părinții mei au suferit" (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!