Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Regele de Cupa

Regele de Cupa

Descriere: Regele de Cupă reprezintă autoritate și stăpânire de sine. Poate fi vorba despre o persoană care te va ajuta să îți atingi scopurile în viață. Chiar dacă este rece cu tine, are intenții bune atunci când înceară să vorbească cu tine.

Semnificaţie: Regele de Cupă te încurajează să asculți sfaturile unui bărbat matur din viața ta. De asemenea, această carte din Arcana Minoră îți transmite să îți controlezi impulsivitatea, să te disciplinezi și să lupți cu determinare pentru ceea ce îți dorești să faci mai departe. Doar de tine depind anumite lucruri, nu mai căuta fericirea în ochii altora.

Dacă Regele de Cupă îți iese întors, înseamnă că îți asumi un risc care nu este necesar. Gândește-te bine ce vrei de la viață și nu pune nimic în pericol dacă acel lucru nu merită să te sacrifici. S-ar putea să descoperi mai târziu faptul că ai luptat pentru ceva care nu merita atenția ta. Așadar, nu îți pierde timpul cu ceva în care nu crezi în totalitate.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28163 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21502 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20587 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19834 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17755 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 2. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 3. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 4. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)
 5. Prințul Harry face noi declarații tulburătoare: "Am avut parte de durere și suferință pentru că și părinții mei au suferit" (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!