Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Roata norocului

Roata norocului

Descrierea cărţii: Cartea Roata norocului este un simbol al destinului, al norocului, dar și al ghinionului. Ea este în mișcare, se schimbă constant și nu poate fi controlată. Este la fel precum viața. Poate fi vorba atât despre fatalism, dar și despre rezultatul bun ori rău al acțiunilor tale.

Semnificaţie: Ca să înțelegi mai bine ce reprezintă această carte din Tarot, află că ea prezice schimbare. Se închide un capitol din viața ta, dar te așteaptă noi oportunități. Vei avea de luat decizii importante în viață și va trebui să treci și peste câteva provocări pe care ți le presară destinul în cale. Indiferent ce fel de perioadă ai, gândește-te că totul este trecător. Important este să ai o atitudine pozitivă.

Poziția inversă a cărții indică faptul că norocul se poate schimba ușor în ghinion. Ceea ce credeai că este o binecuvântare se poate transforma în pedeapsă, așa că trebuie să ai grijă la fiecare pas pe care îl faci. Este bine să nu ai încredere în nimeni în această perioadă, în special în persoanele pe care nu le cunoști prea bine.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta