Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Roata norocului

Roata norocului

Descrierea cărţii: Cartea Roata norocului este un simbol al destinului, al norocului, dar și al ghinionului. Ea este în mișcare, se schimbă constant și nu poate fi controlată. Este la fel precum viața. Poate fi vorba atât despre fatalism, dar și despre rezultatul bun ori rău al acțiunilor tale.

Semnificaţie: Ca să înțelegi mai bine ce reprezintă această carte din Tarot, află că ea prezice schimbare. Se închide un capitol din viața ta, dar te așteaptă noi oportunități. Vei avea de luat decizii importante în viață și va trebui să treci și peste câteva provocări pe care ți le presară destinul în cale. Indiferent ce fel de perioadă ai, gândește-te că totul este trecător. Important este să ai o atitudine pozitivă.

Poziția inversă a cărții indică faptul că norocul se poate schimba ușor în ghinion. Ceea ce credeai că este o binecuvântare se poate transforma în pedeapsă, așa că trebuie să ai grijă la fiecare pas pe care îl faci. Este bine să nu ai încredere în nimeni în această perioadă, în special în persoanele pe care nu le cunoști prea bine.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28190 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19889 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!