Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Sapte de Monede

Sapte de Monede

Descriere: Șapte de monede inspiră o dezamăgire legată de un proiect recent. Deși această carte pare negativă, nu îți pierde complet speranțele. Încă mai poți să repari anumite lucruri.

Semnificaţie: Această carte din Arcana Minoră apare atunci când așteptările tale nu au fost împlinite. Totuși, te poți bucura că ai trecut și peste acest moment, chiar dacă situația nu a ieșit așa cum ți-o imaginai. Nu te gândi că puteai să faci mai mult, ci bucură-te de ceea ce ai obținut până acum. Poate că această carte îți transmite mesajul de a renunța la perfecțiune și de a te mulțumi cu mai puțin.

Atunci când această carte de Tarot iese în poziție inversă, simbolizează faptul că te simți legată de un proiect recent și că nu poți să mergi mai departe. Este momentul să îți pui ordine în viață, să decizi care sunt țelurile tale și să le urmărești. Oricât de greu ți-ar fi, nu te mai lăsa trasă în jos de trecut.

 

 

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28190 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19891 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!