Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Sase de Cupa

Sase de Cupa

Descriere: Șase de cupă cuprinde amintirile din copilărie, reuniunile de familie și prietenii. Este vorba despre o carte de Tarot care pune în centrul atenției nostalgia.

Semnificaţie: Atunci când îți iese această carte înseamncă că treci printr-o perioadă de melancolie. Te gândești la trecut, la tot ce a fost frumos atunci și ai impresia că nimic nu mai este așa cum a fost. Amintește-ți cu plăcere de acele clipe frumoase, dar nu rămâne în trecut, ci gândește-te ce poți să faci în prezent pentru a lăsa alte clipe memorabile în amintire.

Dacă ți-a ieșit această carte de Tarot întoarsă, simbolizează că acorzi mai multă atenție trecutului și viitorului, dar nu și prezentului. Este important să te bucuri de ceea ce ai acum, altfel vei pierde clipe prețioase. În plus, în acest mod ți-ar putea provoca singură frustrare.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28161 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21501 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20584 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19832 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17753 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 2. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 3. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 4. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)
 5. Prințul Harry face noi declarații tulburătoare: "Am avut parte de durere și suferință pentru că și părinții mei au suferit" (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!