Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Steaua

Steaua

Descrierea cărţii: Atât steaua mare de pe coperta cărții, cât și femeia de pe marginea apei reprezintă puritatea, onestitatea și calmul. Atmosfera este una armonioasă, care te invită la visare și relaxare. Vremurile grele au trecut și te așteaptă ceva mai bun, așa că îți poți face speranțe de acum încolo.

Semnificaţie: Această carte din Arcana Majoră reprezintă speranțele și visele. Dacă până acum ți-ai dorit să faci ceva și nu ai avut ocazia, Steaua îți arată o oportunitate, drumul pe care trebuie să mergi. Este momentul să treci la acțiune și să lupți pentru ceea ce îți dorești în viață. Dacă țelul tău este unul pozitiv, fii sigură că lucrurile vor ieși nu așa cum te aștepți, ci poate chiar mai bine de atât. De asemenea, această carte din Tarot reprezintă un semn bun și pentru cei care suferă de o boală. Ea poate să însemne recupere și forță.

Chiar dacă această carte iese întoarsă, tot reprezintă un semn pozitiv pentru tine, însă va trebui să lupți mai mult în viață pentru că vei avea parte și de piedici. Alungă pesimismul din sufletul tău și încearcă să găsești o soluție care să te ajute pe termen lung. Nu te da bătută cu una, cu două, ci continuă-ți călătoria spre visele care îți fac inima să îți bată mai tare.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28190 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21513 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19891 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!