Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Steaua

Steaua

Descrierea cărţii: Atât steaua mare de pe coperta cărții, cât și femeia de pe marginea apei reprezintă puritatea, onestitatea și calmul. Atmosfera este una armonioasă, care te invită la visare și relaxare. Vremurile grele au trecut și te așteaptă ceva mai bun, așa că îți poți face speranțe de acum încolo.

Semnificaţie: Această carte din Arcana Majoră reprezintă speranțele și visele. Dacă până acum ți-ai dorit să faci ceva și nu ai avut ocazia, Steaua îți arată o oportunitate, drumul pe care trebuie să mergi. Este momentul să treci la acțiune și să lupți pentru ceea ce îți dorești în viață. Dacă țelul tău este unul pozitiv, fii sigură că lucrurile vor ieși nu așa cum te aștepți, ci poate chiar mai bine de atât. De asemenea, această carte din Tarot reprezintă un semn bun și pentru cei care suferă de o boală. Ea poate să însemne recupere și forță.

Chiar dacă această carte iese întoarsă, tot reprezintă un semn pozitiv pentru tine, însă va trebui să lupți mai mult în viață pentru că vei avea parte și de piedici. Alungă pesimismul din sufletul tău și încearcă să găsești o soluție care să te ajute pe termen lung. Nu te da bătută cu una, cu două, ci continuă-ți călătoria spre visele care îți fac inima să îți bată mai tare.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta