Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Trei de Cupa

Trei de Cupa

Descriere: Această carte din Arcana Minoră indică celebrarea prieteniei și bucuria de a fi împreună. Poate fi vorba despre o reuniune care aduce bucurii și distracție, mai ales dacă nu te-ai mai văzut de ceva vreme cu o persoană ori mai multe.

Semnificaţie: Se va petrece în curând un eveniment care îți va provoca bucurie. O revedere cu cineva îți va umple sufletul de veselie. Poate fi vorba despre implicarea într-un proiect ce sună promițător ori despre un eveniment de familie. Totul depinde de conjunctura în care te afli în această perioadă.

Chiar dacă această carte iese întoarsă, nu înseamnă că ți se vor întâmpla lucruri rele. Ea îți oferă o lecție de viață prin care te încurajează să nu pierzi legătura cu cei dragi, ci să faci tot ce îți stă în putință pentru a le arăta cât de mult îi apreciezi.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28163 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21502 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20587 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19834 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17755 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 2. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 3. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 4. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)
 5. Prințul Harry face noi declarații tulburătoare: "Am avut parte de durere și suferință pentru că și părinții mei au suferit" (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!