Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Trei de Monede

Trei de Monede

Descriere: Trei de Monede este o carte a măiestriei și a creativității, astfel că este dominată de o notă pozitivă. Deși are legătură mai mult cu cariera și locul de muncă, promite lucruri bune și în alte domenii ale vieții.

Semnificaţie: Această carte îți transmite faptul că cei din jur te apreciază și te respectă, fiind încântați de talentul tău și de munca pe care o depui. Poate că vrei să auzi mai mult decât vorbe de laudă, dar pentru altceva va trebui să aștepți mai mult. Important este că te afli pe calea cea bună, așa că nu ar trebui să renunți la ceea ce faci nici în ruptul capului.

Dacă ți-a ieșit Trei de Monede întors, înseamnă că nu este momentul să te lași păgubașă tocmai acum. Este momentul să dai tot ce ai mai bun în tine, iar acest lucru nu înseamnă să alegi drumul mai simplu, ci să riști. Cu siguranță îți va surâde succesul dacă faci alegerea cea bună.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28163 vizite)
  2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21502 vizite)
  3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20587 vizite)
  4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19834 vizite)
  5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17755 vizite)
  1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
  2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
  3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
  4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
  5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
  1. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
  2. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
  3. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
  4. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)
  5. Prințul Harry face noi declarații tulburătoare: "Am avut parte de durere și suferință pentru că și părinții mei au suferit" (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!