Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Turnul

Turnul

Descrierea cărţii: Turnul din Arcana Majoră promovează schimbările, dar figura ce o prezintă această carte dezvăluie un eveniment neplăcut. Totuși, la fel precum focul de pe coperta cărții luminează în jur, ceea ce se va întâmpla îți va deschide ochii după multă vreme.

Semnificaţie: Dacă ai construit castele din nisip, nu te mira că ele se dărâmă acum. Speranțele tale se vor destrăma în urma unui eveniment neplăcut, însă era momentul să se întâmple ceva care să te scoată din starea de amorțeală în care ai intrat. Doar așa vei reuși să observi anumite lucruri din jurul tău. Poate că această schimbare te va afecta destul de mult, dar astfel vei avea ocazia să te trezești la realitate. Uneori este nevoie să se dărâme ceva vechi pentru a putea construi în locul acela ceva nou, mai frumos și mai rezistent.

Atunci când Turnul are poziție inversă, ia în considerare că vei suferi o dezamăgire mare, una după care nu te vei putea reface cu ușurință. Lucrurile și oamenii pe care credeai că te poți baza se transformă în cenușă și realizezi că ești singură. Nu te pierde cu firea, ci încearcă să îți păstrezi mintea clară. Doar în acest mod vei reuși să găsești repede o soluție, care să te salveze din această situație haotică.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta