Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Turnul

Turnul

Descrierea cărţii: Turnul din Arcana Majoră promovează schimbările, dar figura ce o prezintă această carte dezvăluie un eveniment neplăcut. Totuși, la fel precum focul de pe coperta cărții luminează în jur, ceea ce se va întâmpla îți va deschide ochii după multă vreme.

Semnificaţie: Dacă ai construit castele din nisip, nu te mira că ele se dărâmă acum. Speranțele tale se vor destrăma în urma unui eveniment neplăcut, însă era momentul să se întâmple ceva care să te scoată din starea de amorțeală în care ai intrat. Doar așa vei reuși să observi anumite lucruri din jurul tău. Poate că această schimbare te va afecta destul de mult, dar astfel vei avea ocazia să te trezești la realitate. Uneori este nevoie să se dărâme ceva vechi pentru a putea construi în locul acela ceva nou, mai frumos și mai rezistent.

Atunci când Turnul are poziție inversă, ia în considerare că vei suferi o dezamăgire mare, una după care nu te vei putea reface cu ușurință. Lucrurile și oamenii pe care credeai că te poți baza se transformă în cenușă și realizezi că ești singură. Nu te pierde cu firea, ci încearcă să îți păstrezi mintea clară. Doar în acest mod vei reuși să găsești repede o soluție, care să te salveze din această situație haotică.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (27902 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21359 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20374 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19489 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17367 vizite)
 1. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 2. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 3. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 4. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 5. O vizită la salon ca o zi într-o vacanță exotică . Uite locul unde te poți relaxa pe deplin (nota 4.5)
 1. Care este adevărul din spatele reclamei virale în care apare Bianca Drăgușanu? (0 comentarii)
 2. Importanța pensulelor de machiaj bune (0 comentarii)
 3. Acatistul Înălțării Domnului (0 comentarii)
 4. Uzzi de la B.U.G Mafia, "băiatul rău" al muzicii românești, a devenit tătic. Vezi cum arată familia lui frumoasă, de care este tare mândru! (0 comentarii)
 5. Huawei anunță Huawei Live Tech Talk: o serie de live streaming-uri inedite care aduc premii, discount-uri și invitați surpriză (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!