Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi barbat

Este un simbol universal si reprezinta principiul activ, actiunea. In visele unei femei, barbatul necunoscut o obliga sa priveasca cu alti ochi personalitatea barbatului de care este legata in acel moment. Daca viseaza un barbat cunoscut inseamna ca relatia pe care o are sau pe care o va avea in curand va avea succes. A visa un personaj istoric arata ca trebuie sa incerci sa afli rolul acestuia in istorie pentru ca el reprezinta genul de barbat pe care il iubesti.

In visele barbatului, un alt barbat necunoscut il reprezinta aproape intotdeauna pe el insusi. Daca viseaza un barbat cunoscut trebuie sa descopere ce reprezinta in realitate aceasta persoana pentru el si il va face sa descopere un aspect al vietii sale prezente. De asemenea visul ii arata adevarata relatie care este intre ei. Daca viseaza un om primitiv inseamna ca trebuie sa isi studieze evolutia interioara, personalitatea.

Valabil pentru ambele sexe, daca viseaza un barbat tanar inseamna lipsa de maturitate in actiuni, barbatul matur arata faptul ca esti pe drumul cel bun si ca stii ce ai de facut, barbatul cu trasaturi feminine reprezinta vulnerabilitatea, superficialitatea si incapacitatea de a te descurca intr-o imprejurare dificila, barbatul cu caracter schimbator arata incertitudinea si nehotararea, iar barbatul frumos semnifica superficialitatea si incercarea de a scapa de responsabilitati prin seductie.

In vise, barbatul mort este o avertizare asupra faptului ca va trebui sa faceti fata unor greutati din viata de zi cu zi. Un barbat gol semnifica temerea de ceva anume. Visul ar putea insemna ca veti avea parte de un scandal si va veti rusina foarte tare.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta