Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ce inseamna cand visezi castel

Castelul este un simbol al sperantei, iluziilor si confortului. El reprezinta speranta la o viata usoara si posibilitatea de a o obtine sau nu. Cine viseaza un castel nu este foarte realist, traieste cu capul in nori. Acesta simbolizeaza orgoliul, iar in cazul in care castelul se afla pe un munte, inseamna ca aveti un scop pe care il veti atinge numai cu pretul unor mari eforturi. Ruinele unui castel simbolizeaza propria neliniste, un amalgam de sentimente opuse, care pot duce la o criza in relatia existenta. Privit din exterior, un castel arata ca avem unele probleme cu o persoana care duce o viata mai presus de mijloacele sale sau care nu corespunde nivelului nostru social. Daca in vis suntem in interiorul castelului inseamna ca ne aflam in cadrul posibilitatilor si aspiratiilor noastre. Daca vedem castelul la inceputul visului semnifica faptul ca suntem in plin domeniu al sperantelor, pe taramul imaginatiei noastre, dar daca il vedem la sfarsitul visului, acesta semnaleaza bogatia noastra interioara care cere sa fie exploatata pentru obtinerea confortului dorit. Daca suntem proprietarii unui castel inseamna ca suntem satisfacuti de statutul nostru social, de cariera si de viata afectiva. Vizitarea unui castel arata protectie, iar a ajunge la un castel semnifica faptul ca, dupa multe lupte interioare, ne regasim armonia si succesul in viata. A lua cu asalt un castel si a-l distruge inseamna ca suntem autorul propriei noastre nefericiri prin lipsa de respect.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28119 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21481 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20553 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19785 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17726 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Toxicitatea din spatele perfectionismului: 5 semne ca ai comportamente care iti fac rau (0 comentarii)
 2. Kitul tău de prim ajutor, într-un singur produs inovator: KAdermin (0 comentarii)
 3. 6 modele de sandale pentru toată vara (0 comentarii)
 4. Acad. Prof. Dr. Leon Dănăilă, sfat prețios pentru români: ”Credința în Dumnezeu îi dă bolnavului o imunitate mai bună” (0 comentarii)
 5. Ce tip de cercei să porți în funcție de forma feței (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!