Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi operatie

In vis, operatia arata o schimbare si simbolizeaza curajul necesar pentru a elimina o problema din viata noastra. In functie de locul in care este facuta operatia ne putem da seama ce aspect al vietii ne obosestie sau ne distruge: inima simbolizeaza iubirea, o operatie la nivelul capului ne arata o conceptie gresita pe care o avem, rinichii reprezinta forta, stabilitatea si siguranta noastra, picioarele operate ne avertizeaza in legatura cu o problema financiara, degetul inelar arata idealul pe care vrem sa il atingem si munca artistica, iar ficatul sugereaza ca ne este greu sa intelegem si sa acceptam o anumita situatie neplacuta.

Visul in care vezi un chirurg in timp ce te opereaza si esti capabil sa vezi cum lucreaza, inclusiv toate organelle, sugereaza ca trebuie sa te pregatesti sa confrunti realitatea; poti afla niste lucruri pe care pana acum nu le-ai stiut.

De asemenea, prin intermediul acestor vise, subconstientul iti poate transmite ca ai o problema de sanatate pe care nu ar trebui sa o ignore. In vis, o operatie terminata poate duce cu gandul la rani mai vechi care vor fi vindicate si la faptul ca vei primi ajutor in acest sens.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta