Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi paine

In vis, painea simbolizeaza tot ceea ce sustine energia vitala. Desi in zilele noastre painea si-a pierdut valoarea sacra, ea ramane simbolul hranei esentiale vietii. Visele in care simti nevoia de paine arata vitalitate scazuta sau pofte nesatisfacute, dar simbolizeaza si impartasania, adica nevoia de curatare interioara, de purificare. Painea alba din vis simbolizeaza multumire, bunastare si arata ca ai o fire sensibila, iar cea neagra arata ca, la nevoie, vei primi ajutor de la prieteni. Visul in care coci paine arata nevoia de hrana si probleme din punct de vedere financiar, iar daca mananci paine inseamna ca vei avea un viitor sarac.

Painea calda din vis prevesteste probleme grave de sanatate, iar colacul din paine arata un pericol de imbolnavire in cazul copiilor. Daca visezi ca mananci chifle inseamna ca vei trece de o perioada grea si vei avea parte de calm si incredere in sine. Visul in care cumperi paine arata o viata comoda; poti profita de aceasta situatie avantajoasa pentru a-ti duce la bun sfarsit planurile pe care le ai in desfasurare.

Firmiturile de paine prevestesc sanatate in viitorul apropiat, la fel si visul in care imparti paine oamenilor nevoiasi. Miezul painii arata un pericol, probleme din punct de vedere financiar, iar daca vezi in vis mai multe paini in acelasi loc inseamna ca urmeaza sa faci o calatorie care te va umple de energie pozitiva.

Painea mucegaita transmite faptul ca persoanele din jurul tau iti vor raul, painea veche sau stricata arata ca prietenii tai au mai multe fete – ai grija in cine ai incredere pentru ca s-ar putea sa ii dezamagit. Visul in care tai painea la masa simbolizeaza infidelitate – pune capat unei relatii care iti aduce numai necazuri.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta