Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi peste

O veche traditie spune ca, in vis, pestele simbolizeaza binele. Exceptia acestei legende sunt visele in care pestele este mort sau il scapi din mana, undita sau din navod. Aceste vise prevestesc o perioada nefavorabila si dezamagire. Daca visezi ca esti la pescuit, inseamna ca vei avea parte de o perioada foarte buna in viitorul apropiat, insa daca in vis nu poti scoate pestele din apa, sugereaza ca cineva iti pune piedici sau obstacole atat pe plan sentimental, cat si pe plan profesional. Visul in care prinzi un peste mare simbolizeaza o crestere semnificativa a averii tale, dar si noroc sau bucurie. Pestele mic arata piedici marunte in activitatea de zi cu zi sau mici certuri cu o persoana din grupul de prieteni.

Daca vezi un peste care inoata, inseamna ca proiectele si ideile pe care le ai pentru viitor au toate sansele sa devina realitate. Visul in care mananci un peste pescuit de tine arata probleme de sanatate in familie sau in cercul de prieteni, iar visul in care omori un peste este un semn ca vei invinge toate persoanele care iti vor raul.

In vise, un peste mort simbolizeaza tristetea, singuratatea, dar si ambitia si puterea de a trece peste toate problemele. Pestele prajit din vise arata nepasarea fata de viitor, probleme de sanatate, dar si vesti neasteptate.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta