Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi picioare

In vis, picioarele reprezinta omul inclinat spre partea materiala. Din punctul de vedere al lui Freud, piciorul reprezinta barbatul, iar femeia este reprezentata de incaltaminte. Visele in care picioarele va sunt mangaiate sunt echivalente cu sentimentele de dragoste, iar cele in care va spalati pe picioare sau vedeti pe cineva ca se spala pe picioare, dezvaluie o dorinta de purificare. Daca in vis vedeti picioare frumoase inseamna ca urmeaza sa aveti o reusita importanta, iar cele urate semnaleaza o slabire a capacitatii dumneavoastra de actiune.

Pentru o femeie, picioarele din vis sunt un simbol de atractie, in timp ce pentru un barbat, ele reprezinta o adaptare sociala, iar in unele cazuri pot fi un simbol de provocare sexuala. Visele in care aveti ambele picioare pe pamant reprezinta realismul actiunilor si puterea de decizie, iar cele in care sunteti cu picioarele in aer precizeaza lipsa de realism.

Visul in care va apar picioarele altei persoane arata vulnerabilitatea emotionala si faptul ca puteti fi usor de convins. Daca in vis vezi un singur picior sau vezi ca unul dintre ele este rupt, inseamna ca vei fi descurajat in ceea ce priveste planurile de viitor pe care ti le-ai facut. De asemenea, piciorul rupt din vis sugereaza o lipsa de echilibru sau de independenta in viata voastra.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta