Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi plimbare

In vise, plimbarea reprezinta o calatorie spirituala de explorare a propriei persoane. De asemenea, plimbarea indica felul in care ar trebui sa mergem mai departe. Daca plimbarea are un scop, inseamna ca, in viata de zi cu zi, stim unde vrem sa ajungem, iar daca ne plimbam fara o destinatie anume, arata ca este momentul sa ne stabilim obiective noi. Visul in care ne plimbam complet dezbracati arata probleme mari din punct de vedere sentimental, dar daca ne plimbam prin parc vom fi, cel putin o perioada, linistiti sufleteste. Acelasi lucru este prezis si de plimbarea prin iarba, iar daca actiunea se pretrece intr-o gradina, arata ca suntem sau vom fi fericiti in viitor. Plimbarile pe carari de munte simbolizeaza succes pe toate planurile si multa sanatate, dar plimbarea pe trotuar prezice ghinion, la fel ca plimbarea pe ulitele unui sat.

Daca visam ca ne plimbam prin nisip, arata ca in viata reala nu suntem siguri pe noi, plimbarea prin zapada sugereaza pofta de viata, entuziasmul si imaginatia de care dam dovada, iar plimbarea sub clar de luna simbolizeaza egoismul.

Placerea simtita in timpul unei plimbari simbolizeaza reintoarcerea la inocenta, la copilarie, iar daca folosim un baston, inseamna ca acceptam faptul ca avem nevoie de ajutor de la persoanele din jurul nostru. In cazul in care suntem foarte stresati in viata reala, plimbarea din vis poate simboliza nevoia de relaxare.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta