Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi pod

In vise, podul simbolizeaza trecerea intr-o alta etapa a vietii, evolutia interioara, trecerea de o stare la alta sau de la o situatie la alta. Acesta arata legatura emotionala dintre noi si diferite persoane sau situatii din viata noastra, dar si luarea unei decizii. El reprezinta necunoscutul, calea spre viitor sau obligatia de a alege intre doua optiuni. Visul in care ajungem intr-un punct si, desi ar trebui, nu exista un pod, reprezinta un avertisment. Ideal ar fi sa nu contam pe anumite schimbari pe care ni le dorim, deoarece nu sunt realizabile in acest moment. Un pod lat si in stare perfecta arata ca putem sa alegem o noua directie sau o noua abordare fara nicio teama, iar podul in stare perfecta, dar ingust, dezvaluie posibilitatea acestei schimbari, insa vom avea parte de multe obstacole. Podul subred ne sfatuieste sa ne abtinem de la schimbari, deoarece sunt sanse mari ca rezultatul sa fie un esec, iar podul ruinat interzice orice schimbare. Visul in care apare un pod mobil deschis ne transmite faptul ca vom obtine ajutorul sau protectia de care avem nevoie pentru a realiza toate schimbarile pe care ni le-am propus, iar podul mobil inchis arata dorinta unor schimbari, dar suntem sfatuiti sa actionom cu grija si doar sub indrumarea celor care au grija de noi.

Daca in vis cazi de pe un pod, inseamna ca cineva iti va pune piedici pe plan profesional, iar visul in care vezi un pod in constructie arata ca ai multa imaginatie, esti o persoana creativa.

Podul din beton simbolizeaza ambitiile mari pe care le ai pentru viitorul tau, un pod de cale ferata prevesteste sanatate si noroc pe plan sentimental, cel din lemn arata lipsa de vointa, iar podul din piatra iti transmite ca toate ambitiile tale se vor indeplini.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta