Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi porci

In vise, porcul poate simboliza ignoranta, incapatanare, lacomie sau lipsa manierelor. In cazul in care visati porci sanatosi, puternici si bine hraniti, atunci visul prevesteste schimbari favorabile pe plan profesional. Un porc bolnav sugereaza ca ai mici probleme la locul de munca, dar pe care le poti rezolva cu ajutorul colegilor tai. Visul in care auziti un porc grohaind sau guitand arata ca in scurt timp vei primi o veste proasta. Porcul care se balaceste in noroi prevesteste o problema grava de sanatate, iar cel care, in timpul visului, se transforma intr-un porc mistret iti transmite ca in grupul de prieteni se afla o persoana care iti vrea raul.

Visul in care hranesti un porc arata faptul ca viitorul tau este asigurat pe toate planurile, insa un porc prea gras sugereaza dificultati. Daca vedeti mai multi porci in acelasi loc inseamna ca veti avea o perioada plina de bucurii, dar daca sunt murdari, este posibil sa treceti printr-o situatie rusinoasa.

Porcul mistret din vis simbolizeaza ferocitatea, puterea si curajul. In cazul in care porcul mistret alearga, este posibil sa ai o dorinta arzatoare de a scapa de responsabilitatea din viata de zi cu zi. Visul in care iti apare o scroafa este un semn ca in familia ta vor aparea copii in curand, iar daca visezi ca tai un porc, inseamna ca vei avea o viata plina de foloase material, dar si de fericire.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta