Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi prieteni

In traditia persana, prietenul din vis simbolizeaza probleme pe plan sentimental, suparare sau o neplacere. In traditia occidentala se spune ca daca iti apare un prieten in vis, vei avea parte de certuri. Un astfel de vis are conotatii pozitive doar daca primesti in casa ta un prieten, simbolizand relatiile bune pe care le ai cu cei din jurul tau.

Visele in care iti apare un prieten vechi semnifica intoarcerea in trecut, atunci cand nu aveati responsabilitati si cand lucrurile erau mai simple. Daca aveti un loc de munca stresant, este posibil sa aveti astfel de vise deoarece doriti sa scapati de presiune. Pe de alta parte, este foarte importanta si relatia pe care o aveti cu prietenul care va apare in vis, dar si lectiile pe care le-ati invatat cu sau de la el. O alta interpretare a acestui vis ar putea fi dorinta de reconectare cu o parte din voi, de mult uitata sau poate e timpul sa va reapucati de un hobby mai vechi.

Visul in care calatoriti in strainatate cu un prieten arata o despartire, fie de acest prieten, fie de o alta persoana. Daca in vis va imbratisati un prieten, vei auzi vesti placute, iar daca petreceti impreuna, veti avea parte de un mare castig. Visul in care iti minti un prieten va scoate la iveala ura fata de o persoana, iar daca iti recunosti de la departare un prieten, inseamna ca trebuie sa repari cat mai repede o gresala pe care ai facut-o. Visul in care te mandresti cu un prieten semnifica faptul ca toate sperantele tale vor fi spulberate, iar daca visezi ca mergi in vizita la un prieten inseamna ca iti trebuie rabdare pentru a putea avansa in cariera.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta