Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi putere

In vise, faptul ca ai putere indica o crestere a increderii si stimei de sine, dar si cresterea abilitatilor. Alternativ, visul in care visezi ca ai multa putere poate incerca sa compenseze o situatie in care ai simtit ca ai ajuns la capatul puterilor.

Visele in care ai superputeri arata faptul ca vezi mereu lucrurile pozitive din viata, chiar si intr-o situatie proasta. De asemenea, te simti mai puternic si mai increzator cu privire la abilitatile tale. Este foarte importanta natura superputerii din vis, dar si modul in care aceasta se aplica la o situatie sau la o relatie din viata de zi cu zi. Daca in vis ai superputerea de a zbura inseamna ca in viata reala esti stapan pe o situatie, vezi lucrurile de sus, daca superputerea ta este de a muta obiecte doar printr-o usoara miscare a mainii inseamna ca este timpul sa iti pui in aplicare ideile. De asemenea, acest vis poate indica faptul ca in viata primesti totul destul de usor, nu trebuie sa te chinui foarte mult pentru a avea tot ce iti doresti.

Visul in care poti citi gandurile altor persoane arata calmul de care dai dovada in anumite situatii neplacute, dar si faptul ca ai o minte linistita si pace interioara. Daca in vis aveti puterea de a schimba vremea, inseamna ca aveti capacitatea de a opri sau porni anumite emotii.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta