Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi rana

In vis, rana ni se adreseaza indiferent daca o avem noi, o alta persoana sau chiar un animal. Ea arata o puternica senzatie de culpabilitate, teama de esec sau de greselile din trecut. Daca rana se afla pe corpul tau, inseamna ca ceva te preocupa sau ai o rana sufleteasca, iar locul in care este rana ne indica natura suferintei. O rana pe care o vedem pe corpul altcuiva arata ca participam cu sufletul la problemele celor din jur si ca dam dovada de altruism. Rana care se afla la vedere, nu este tratata si sangereaza ne atrage atentia asupra aspectelor pe care trebuie sa le reparam urgent, inainte de a deveni grave. Daca rana este bandajata si urmeaza sa fie tratata, inseamna ca am descoperit unde este problema si stim ce trebuie sa facem pentru a depasi impasul.

Rana facuta de cutit simbolizeaza problemele mari legate de viata de zi cu zi sau de la serviciu, iar cele cauzate prin lovituri, bataie sau cadere arata problemele legate de vesti neasteptate sau interventii nedorite in viata ta. Rana cauzata de armele de foc arata probleme pe plan sentimental, iar cea facuta de pietre arata ca aveti probleme financiare.
In vis, rana la picioare indica un orgoliu ranit, cea de la talpi arata un dezechilibru sufletesc, iar mainile ranite sugereaza faptul ca suferim din cauza deciziilor luate in trecut.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta