Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi roti

In vise, roata are semnificatii preponderent pozitive si  prezice o viata lunga si imbelsugata. Visul in care ai o roata arata ca munca pe care o faci zi de zi nu este in zadar, iar daca se invarte sugereaza ca urmeaza niste schimbari in bine. Daca in vis faceti o roata pentru o alta persoana, arata ca sunteti o persoana altruista, care sare mereu in ajutor pentru persoanele din jur. Daca visati mai multe roti, inseamna ca veti avea o viata linistita langa jumatatea voastra. Alternativ, acest vis arata o posibila calatorie de afaceri sau inceputul unei relatii foarte bune de prietenie ori de dragoste.

Roata de la un car simbolizeaza o viata plina de noroc, un partener de viata sau prieteni  foarte buni, iar roata unei mori arata o viata linistita si plina de armonie in cuplu. Insa daca roata morii se opreste, inseamna ca veti avea parte de dificultati atat pe plan sentimental, cat si pe plan profesional. Visul in care sunteti calcati de roata unei masini arata un pericol, la fel ca in cazul unei roti de dimensiuni mari. Daca in vis vedeti roata unei masini furate, arata un mare necaz in viitorul apropiat, iar visul in care cazi sub o roata simbolizeaza faptul ca vei avea multe obstacole pe plan profesional sau planuri pe care nu vei putea sa le duci la bun sfarsit. Roata care sare de la un vehicul arata ca te vei intersecta cu o persoana necredincioasa si vei avea probleme mari din punct de vedere material. De asemenea, roata care sare arata si pierderea fericirii.

Daca visati roata norocului, inseamna ca in viata mergeti orbeste dupa avere si va expuneti unui risc. Acest vis arata ca e timpul sa va luati destinul in propriile maini.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta