Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi sarpe

In vise, sarpele simbolizeaza tradare, mai ales de la persoane la care te asteptai mai putin, temere, serpii fiind cunoscuti pentru imprevizibilitatea lor si atacurile fulgeratoare. Sarpele poate intruchipa un aspect imprevizibil din viata ta sau o situatie care a scapat de sub control. Este posibil sa iti fie teama de necunoscut. Visul in care apare un sarpe poate prezice faptul ca planurile tale nu vor decurge asa cum ti-ai dorit sau ca unele evenimente din viata ta se vor transforma in tragedii.
Sarpele care incearca sa te muste te avertizeaza cu privire la o situatie din viata reala de care nu esti constienta. Puiul de sarpe semnifica faptul ca subestimezi o amenintare, iar daca in vis vezi un sarpe mort sau omori tu un sarpe inseamna ca amenintarea a trecut sau ai reusit sa o elimini.

Visul in care vezi un sarpe cu un colorit deosebit arata o tentatie. Alternativ, sarpele din vis are o conotatie sexuala, simbolizand ganduri reprimate, senzualitate interzisa sau multa energie erotica.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta