Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi soare

In vise, soarele prevesteste o perioada buna in viata noastra, plina de caldura sufleteasca si bucurii care ne lumineaza viata. Visul in care ne simtim atrasi de soare simbolizeaza faptul ca suntem in cautarea iluminarii. Fiind un simbol al izvorului vietii, soarele reprezinta, in vis, energiile vitale sau stralucirea si iluminarea spirituala. Este posibil sa folosim energia soarelui pentru a ne putea dezvolta spiritual in viitor.

Visul in care soarele este acoperit de nori arata o perioada nefavorabila atat din punct de vedere material, cat si spiritual sau sentimental, iar daca visam cum soarele apare din nori, inseamna ca necazurile vor lua sfarsit in scurt timp. Visul in care privim rasaritul soarelui arata o reusita pe plan profesional sau indeplinirea unei dorinte arzatoare. Daca in vis soarele este la apus, arata pierderi si perioade pline de griji. In traditia romaneasca, apusul soarelui simboliza o perioada periculoasa, in care omul era vulnerabil in fata intunericului.

Soarele rosu prevesteste o intamplare neplacuta in viata ta: un posibil accident sau un eveniment violent in care suntem implicati.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta