Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi spanzuratoare

In vise, spanzuratoarea simbolizeaza un act de violenta impotriva unei persoane sau prevesteste ceva rau. In traditia romaneasca se spune ca spanzuratoarea pe care o vezi in vis inseamna o minciuna pe care o vei auzi in realitate. Visul in care vedem un lucru agatat sau atarnand sugereaza ca un aspect al vietii noastre este intr-o situatie nesigura, iar daca acel lucru atarna deasupra noastra, inseamna ca, in viata de zi cu zi, suntem amenintati de lucrurile care ne inconjoara. Un vis in care vedem o spanzuratoare arata ca trairile de natura spirituala ne sunt reprimate. In acest caz, trebuie sa descoperim sursa acestui sentiment si sa remediem situatia.

Daca in vis vedem un om spanzurat, inseamna ca o problema grava se va abate asupra noastra in viitorul apropiat, iar visul in care noi vrem sa ne spanzuram, arata un sentiment de culpabilitate in ceea ce priveste trecutul. Trebuie sa ne reparam greselile si sa incercam sa facem alegeri mai bune in viitor. Cat despre trecut, el reprezinta experienta acumulata pana in prezent; nu ar trebui sa il lasam sa ne bantuie.

Avand in vedere ca spanzuratoare reprezinta eliberarea de sub jug, visul in care cineva ne spanzura anunta vindecare pentru cei cu probleme de sanatate, dar si libertate pentru cei care sunt prizonieri. Visul in care vedem pregatirea unei spanzuratori ne arata ca avem o conceptie falsa despre cei din jurul nostru si prieteni prefacuti.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta