Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi spate

Visele in care ne vedem propriul spate arata ca, in realitate, consideram ca cineva ne da prea multe sarcini de indeplinit si ne simtim coplesiti de responsabilitati. Visul in care vedem o alta persoana cu spatele la noi arata riscul de a strica o veche prietenie din cauza banilor. Cel mai bine ar fi sa nu imprumutam bani nimanui, cel putin o perioada. Daca visam o persoana cu spatele gol, inseamna ca ascundem anumite aspecte legate de viata noastra, iar visul in care mai multe persoane stau cu spatele la noi ne transmite ca in curand vom afla niste secrete importante.

Visele in care apare o persoana cu spatele pot semnifica si faptul ca incercam sa reprimam anumite impulsuri sau refuzam sa analizam anumite sentimente. Acest vis este dovada ca traim din amintiri, suntem legati de trecut. De asemenea, acest vis mai poate sugera ca persoana respectiva nu este pregatita sa ne impartaseasca gandurile ei.

Visul in care cineva ne intoarce spatele arata ca o persoana din grupul de prieteni este invidioasa pe reusitele noastre si este posibil sa avem parte de situatii neplacute.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta