Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi spini

In vise, spinii simbolizeaza o suferinta fizica sau o perioada in care starea noastra de sanatate este vulnerabila. Alternativ, spinii simbolizeaza cautarea spirituala, iar coroana de spini sugereaza suferinta in numele propriilor credinte.
Visul in care suntem strapunsi de spini arata ca in viata noastra a aparut o mica problema, dar nu trebuie sa ne ingrijoram, deoarece o vom indeparta cu usurinta. Intepatura care sangereaza ne recomanda sa analizam in profunzime actiunile pe care le facem in viata de zi cu zi.

Spinii care apar in viata unei femei reprezinta un act sexual sau teama de acesta. Visul in care calci pe spini arata o amenintare sau dificultati si obstacole in viata reala. Daca in vis cazi in spini, trebuie sa fii mai atent in viitorul apropiat, deoarece vei avea parte de o intamplare neplacuta. Visul in care extragi un spin din corpul tau arata o suferinta psihica, iar daca reusesti sa il scoti fara probleme arata ca vei avea succes in viitorul apropiat. Visul in care vezi multi spini sugereaza ca placerile tale sunt periculoase; ai grija la relatiile cu cei din jur.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta