Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi stea

In vise, stelele simbolizeaza destinul sau puterile ceresti si reprezinta nivelurile superioare ale constiintei. Atunci cand apar in vise, prezic, de cele mai multe ori, o reusita si favorizeaza realizarea planurilor ascunse, a gandurilor si secretelor. Visele in care vedeti ca stelele au disparut de pe cer anunta un deces in familie, iar daca vedeti stele cazatoare, inseamna ca veti suferi niste pierderi din punct de vedere material sau sentimental, in functie de contextul visului sau de alte elemente prezente.

Steaua care straluceste mai puternic decat celelalte anunta succesul intr-o competitie, dar ne aminteste de responsabilitatea pe care o avem fata de cei mai putin fericiti sau norocosi in viata.

Daca steaua pe care o vedem in vis are 5 colturi, inseamna ca am gasit cheia reusitei intr-o anumita situatie si sugereaza ca vom avea o viata echilibrata si plina de fericire. Steaua cu 10 colturi reprezinta un semn si mai bun in viata noastra, deoarece arata o deschidere si mai mare a spiritului nostru, iar visul in care vom vedea Luceafarul prevesteste o nunta.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta