Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi vin

In vise, vinul arata un trai bun, fericire si bunastare. Visul in care vezi vin arata ca iti vei gasi norocul si vei avea putere, iar daca il bei, inseamna ca vei avea success pe plan profesional si vei avea o viata imbelsugata. Vinul alb arata faptul ca esti multumit cu viata ta si ca intre tine si persoanele din jurul tau este o prietenie sincera. De asemenea, bucuriile, sanatatea si fericirea nu te ocolesc. Vinul rosu arata veselie si optimism in prezent, insa in viitor lucrurile stau exact invers. Incearca sa schimbi acum lucrurile rele din viata ta, pentru a nu avea probleme la batranete. Vinul negru simbolizeaza tristete si probleme de sanatate. Daca in vis ii servesti pe altii cu vin rosu, inseamna ca vei avea probleme financiare mari si cum o problema nu vine niciodata singura, vei avea si probleme de sanatate in viitorul apropiat.

Vinul dulce arata o viata intima implinita, iar cel sec te sfatuieste sa eviti excesele de orice fel daca vrei sa iti pastrezi starea de bine. Vinul stricat este un semn de imbolnavire, iar cel tulbure arata problemele financiare prin care vei trece. Daca bei vinul cu apa este un semn bun, iar daca il bei des, sugereaza ca situatia ta se va imbunatati considerabil. Butoiul cu vin arata o petrecere, iar pivnita plina cu vin este simbolul unei averi.

Visul in care versi vinul arata ca vei fi inselat de o persoana de care aveai nevoie, iar cel in care imbuteliezi sticle cu vin, simbolizeaza teama pe care o ai fata de viitor. Vinul baut din sticla arata o batranete prematura, iar daca visati ca beti singur, este un semn de paguba.

Daca visezi ca te imbeti cu vin, inseamna ca trebuie sa inveti sa pastrezi secretele, iar daca bei vin moderat, inseamna ca vei fi influentat de un preot.

Interpretare vise

Cauta un furnizor in zona ta