Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Zodiac arboricol Frasin

Frasin

Dintre toate semnele zodiacului arboricol, acesta este unul dintre cele mai artistice. Frasinul este un liber-cugetător și are un suflet pur, fiind adesea considerat naiv pentru idealismul său. Fiind un semn care se bazează mai mult pe emoții, nu pe rațiune, acest semn este predispus la schimbări de dispoziție și stări depresive, din cauză că mintea lui este într-o continuă cursă, iar gândurile negative îl pot copleși cu ușurință.

Natura este cea mai mare sursă de inspirație pentru nativul din zodia frasinului și de obicei acesta va avea talent la desen și la scris (în special poezie), dar are o tragere puternică si către domeniile care țin de spiritualitate (de exemplu, teologie).  Introvertit și gânditor, frasinul reușește cu greu să își facă prieteni noi și preferă singurătatea în anumite momente, pentru că doar ea îi oferă liniștea necesară pentru a contempla.

Chiar dacă apreciază singurătatea, aceasta nu înseamnă că frasinul poate trăi fără o pereche. El este mult prea sensibil și tânjește după afecțiunea cuiva, însă visează la o iubire ca în povești, ceea ce e posibil să îi provoace multe dezamăgiri. Atunci când găsește pe cineva care să îl înțeleagă și să îl iubească așa cum e, poate să se dezvolte pe toate planurile.

Frasinul este compatibil cu salcia și cu trestia, pentru că acestea îi pot satisface nevoile emoționale.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alege-ti arborele pentru zodiacul arboricol.

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!