Soțul meu a început să se comporte ciudat după ce sora mea a anunțat că este însărcinată

Soțul meu a început să se comporte ciudat după ce sora mea a anunțat că este însărcinată

Redactor Divahair.ro

Cum și când începi să intri la bănuieli în legătură cu loialitatea soțului tău? Ei bine, dacă începe să vomite, dintr-o dată, imediat după ce sora ta anunță că este gravidă, cu siguranță că ar fi cazul să îți pui un semn de întrebare. Poate părea un scenariu imposibil, dar o femeie chiar a pățit asta.

Lorena a avut parte de șocul vieții ei într-o seară oarecare, pe când lua masa cu soțul ei și restul familiei. Bărbatul a avut o reacție extrem de ciudată atunci când sora soției sale a anunțat că este gravidă, iar femeia, îngrijorată, și-a publicat povestea pe platforma Reddit. Vezi ce s-a întâmplat în rândurile de mai jos!

"Simt că înnebunesc doar gândindu-mă la asta. Eu și soțul meu am fost la părinții mei la cină. Totul mergea bine. Vorbeam, râdeam și mâncam. Însă imediat ce sora mea s-a ridicat de la locul ei și a anunțat că este însărcinată, soțul meu a început să se comporte ciudat.

Am observat că imediat cum a făcut anunțul, el a tăcut, nu s-a ridicat să o felicite, așa cum am făcut-o noi ceilalți, și a continuat să se uite la ea sau spre ea. Nu sunt pe deplin sigură. L-am întrebat în repetate rânduri dacă se simte bine, iar el a mormăit că se simte puțin rău.

A fost ciudat, pentru că se simțea bine în acea zi... până la marele anunț. Dar, câteva momente mai târziu, a început să vomite. Eu nu aveam nici cea mai mică idee despre ceea ce se întâmpla cu el. Stătea pe podeaua din baie, lângă toaletă, uitându-se în jos și refuzând să mă lase să îl ajut să se spele pe față.

L-am tot întrebat dacă e bine, dar nu mi-a răspuns. Familia mea era îngrijorată pentru el și a trebuit să-l duc acasă. I-am verificat temperatura și tensiunea arterială, dar toate erau normale. Nu a vrut să vorbească cu mine. A adormit la scurt timp după aceea și la 5:30 dimineața s-a trezit. M-am trezit și eu din cauza zgomotului pe care îl făcea. Plângea în duș. M-am dus să-l întreb dacă este bine, dar tot nu mi-a răspuns decât că are nevoie de un minut cu el însuși.

Aproape că mi-am pierdut cumpătul cerându-i să-mi explice ce se întâmplă și el mi-a spus că se simte copleșit... Se simte copleșit de ce?!?!?! El nu este genul care să se streseze din cauza locului de muncă sau din cauza altor lucruri. Comportamentul lui e atât de ciudat și nu-i stă în fire să aibă astfel de ieșiri. S-a îmbrăcat și a plecat atunci, iar apoi a refuzat să vorbească despre asta.

Nu pot să nu mă gândesc că această reacție a fost declanșată de anunțul surorii mele, din moment ce totul a pornit imediat după ce l-a făcut. Ceea ce mă face să mă simt atât de oribil este faptul că sora mea a insinuat odată că soțul meu era genul ei și că spera să aibă pe cineva ca el. Ea are un iubit, apropo. S-ar putea să nu fie nimic, dar nu pot scăpa de acest sentiment ciudat în legătură cu ceea ce s-a întâmplat."

Nici internauții nu sunt foarte optimiști în legătură cu situația în care se află Lorena, iar mulți dintre ei au început deja să o acuze pe sora acesteia în secțiunea de comentarii. Iată ce au avut de zis câțiva dintre ei:

"Oh, Doamne. Nu sună prea bine, ca să fiu sincer. Dacă s-a întâmplat ceva și sora ta a putut să stea în fața ta și să anunțe sarcina ei pur și simplu, atunci când există o șansă ca soțul tău să fie tatăl copilului, înseamnă că este o femeie foarte rea și lipsită de respect. Să sperăm că este vorba doar despre o neînțelegere. Eu l-aș întreba direct pe soțul tău să văd cum reacționează. Asta îți va spune tot ce trebuie să știi. Mult noroc.",

"Dacă situația este ceea ce credem noi că este, sora ei este o persoană îngrozitoare",

"Există trei scenarii posibile: 1. Copilul este al lui. 2. Își dorește ca bebelușul să fie al lui. 3. Este copleșit de faptul că sora ta va avea un copil pentru că acum se simte presat să devină și el părinte alături de tine.",

"Chiar nu-mi pot imagina un bărbat care să aibă o reacție atât de intensă la anunțul de sarcină al altcuiva pentru orice alt motiv. Să vomite și practic să plângă din cauza asta?",

"Fostul meu logodnic a vomitat atunci când era pe punctul de a fi prins că mă înșela. La urma urmei, acest gest nu este deloc normal. Nu l-am bănuit de nimic la momentul respectiv pentru că nu credeam că era capabil să înșele. Am crezut că era vorba despre afecțiunile sale medicale".

Tu ce părere ai în legătură cu această situație? Ce ai vrea să îi transmiți femeii?

* Numele femeii este unul fictiv.

Citește și: A părăsit-o, neanunțat, de ziua ei și i-a lăsat un articol pe masă intitulat "Cum să treci peste divorț"

Surse foto: iStock

Surse articol: Reddit

Articolul urmator
Soțul meu a dispărut fără urmă în ziua nunții. Am dat nas în nas cu el după 17 ani, la biserică
Soțul meu a dispărut fără urmă în ziua nunții. Am dat nas în nas cu el după 17 ani, la biserică
Iubitul tau este sotul potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Iubitul tau este sotul potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (54)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.