Cele mai luxoase hoteluri din Paris

Cele mai luxoase hoteluri din Paris

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Oare banii aduc într-adevăr fericirea? Cu toții ne-am pus această întrebare la un moment dat. Ei bine, câteva nopți la un hotel luxos din fascinantul Paris ar putea convinge pe oricine că o viață fără griji merită trăită.

Iată o listă cu cele mai frumoase și mai luxoase hoteluri din Paris!

Hotel de Crillon

Hotel de Crillon, Les Grands Appartaments, a fost deschis recent după o perioadă pe patru ani, timp în care s-au făcut lucrări de renovare în valoare de 400 de milioane de lire. Cu un start fresh și multe apartamente luxoase, hotelul atrage mii de clienți anual. Piesa de rezistență constă în cele două apartamente marca Karl Lagerfeld, cunoscute și ca Les Grands Appartments.

„Este o combinație între viziune proprie de șic cu iz franțuzesc și modernitate. În interior se regăsește un interior sobru și masculin”, se arată în descriere. Pentru o noapte petrecută în oricare dintre aceste apartamente, prețurile pornesc de la 30 000 de lire.

camera de la Hotel de Crillon din Paris

Hotel Peninsula Paris

Hotelul Peninsula Paris găzduiește la ultimul etaj un apartament ce se află în topul celor mai luxoase din Paris. Aparamentul Katara este decorat în nuanțe fine de gri și auriu, însă cea mai glamorous parte este terasa privată. Apartamentul este ideal pentru cinele private, dar și pentru a te bucura de priveliștea minunată. O noapte de cazare în acest apartament de lux pornește de la 22 000 de lire.

camera hotel peninsula din paris

Sursa foto: Instagram HindBo

Hotel Four Seasons George V

Hotelul Four Seasons George V reprezintă ospitalitatea autentică franceză, cu 244 de camere de lux, într-o clădire originală Art Deco din 1928. Apartamentul Prezidențial 301 este decorat într-o paletă de culori suavă, precum cobalt, ivoire și gri. În băi se regăsesc spa-uri cu tobogane cu gheață, create de Bvlgari și Sodashi. Mai mult decât atât, din interiorul dressingului generos se poate merge direct către o sesiune de shopping, la buticurile din zonă. Pentru o noapte petrecută într-un astfel de apartament se plătește aproximativ 15 000 de lire.

Sursa foto: Instagram Manar

Hotel Mandarin Oriental

Hotelul de lux Mandarin Oriental se deosebește de stilul „Versailles“ pe care l-au adoptat alte hoteluri din Paris. Acesta are un aer modern, iar camerele sunt în nuanțe de beige și alb, cu geamuri înalte și spații luminoase, precum și numeroase decorațiuni asiatice. Majoritatea dormitoarelor matrimoniale dispun de balcoane mari, de unde se poate admira turnul Eiffel în toată splendoarea lui. Pentru o noapte petrecută aici vei plăti în jur de 17 000 de lire.

 camera din hotelul Mandarin Oriental din Paris

Sursa foto: Instagram AB agence 

Hotel Shangri

Designul camerelor din cadrul hotelului Shangri din Paris au fost create de Pierre-Yves Rochon, se întind pe 1 000 de metri pătrați și dispun și de o terasă amplă, de unde poate fi admirat turnul Eiffel, priveliște caracteristică pentru misteriosul Paris. Pentru a închiria o noapte o cameră la acest hotel vei plăti peste 10 000 de lire.

Sursa foto: Instagram Jessica Fernandaz

Hotel Park Hyatt Vendome 

Hotelul Park Hyatt Vendome din Paris găzduiește un apartament imperial, preferat de celebrități pentru intimitate, dar și pentru mini-centrul spa cu facilități de masaj. O noapte la acest hotel costă 15 000 de lire.

Sursa foto: Instagram Park Hyatt Vendome

Hotel Plaza Athenee 

În cele din urmă, la Plaza Athenee din Paris există apartamentele Eiffel, simbolul capitalei franceze, care pun la dispoziție un balcon elegant, cu turnul Eiffel în prim-plan, decorate în stil art-deco cu elemente subtile din secolul al XVIII-lea și designuri florale inspirate de haute-couture. Pentru a petrece o noapte la acest hotel de lux din Paris plătești în jur de 14 000 de lire.

 turnul Eiffel de la balconul hotelului Plaza Athenee din Paris

Sursa foto: Instagram Hotel Plaza Athenee

Parisul are un farmec aparte și, dacă te hotărăști să ai parte de o experiență unică în capitala Franței, hotelurile de lux sunt cea mai bună alegere pentru un sejur de neuitat. Care dintre acestea crezi că exprimă cel mai bine autenticitatea locului?

Surse foto: Instagram, Pixabay

Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.