Cum să îți protejezi copilul împotriva radiațiilor electromagnetice

Vineri, 08.04.2016
de Bianca Geica

Grija ta ca părinte față de copilul tău se traduce în mod natural prin dorința de a fi corect informat și prin alegerile pe care le faci pentru sănătatea și binele copilului în urma informațiilor acumulate. Uneori este posibil totuși să experimentezi senzația de: „Sunt mult prea mulți factori care ar putea dăuna copilului meu și mult prea multe informații pe care nu le pot verifica. Cum știu care este cea mai potrivită alegere pentru a-l proteja?”.

În primul rând, fiecare părinte își alege sursele din care se informează și decide care sunt cele mai bune soluții pentru a asigura copilului său baza sănătății: un mediu ambiant curat și armonios din toate punctele de vedere. Indiferent ce alte măsuri de protecție iei, ele prind rădăcini doar pe un fond energetic benefic și stabil. De exemplu, degeaba te preocupi de alimentația copilului dacă nu îi creezi mai întâi un cadru ambiant sănătos, care să-i susțină dezvoltarea și să potențeze toate celelalte soluții preventive.

Ce înseamnă un mediu sănătos pentru copilul tău?

Înseamnă, în primul rând, un spațiu curat din punct de vedere vibrațional, ceea ce nu mai există aproape nicăieri. În această eră super-tehnologizată, câmpurile noastre vitale sunt grav perturbate de interferențele electromagnetice artificiale. Ne aflăm în mijlocul unui adevărat smog de radiații care poluează și atacă organismul la cel mai profund nivel: ADN-ul. Radiațiile de la telefoanele mobile, de la firele de electricitate care străbat pereții casei, de la calculatoare, sisteme wireless, linii de înaltă tensiune, rețeaua de linii pentru tramvaie și troleibuze care împânzesc orașele, radiațiile emise de antenele GSM care se înmulțesc tot mai mult, antene radio și lista continuă...

Ne aflăm în permanență sub influența nocivă a radiațiilor electromagnetice artificiale și resimțim din plin efectele: oboseală, migrene, slăbirea capacității de concentrare, stare de nervozitate, scăderea libidoului, tulburări hormonale, amețeli, degradarea memoriei, îmbătrânire prematură, dezvoltarea tumorilor și multe alte afecțiuni pe care nu le putem corela direct cu acțiunea câmpurilor electromagnetice, dar care au o strânsă legătură cu acestea.

Despre efectele radiațiilor neionizante, specialiştii în domeniu susţin că 15 minute pe zi de convorbiri telefonice, în cazul adulților, și doar 2 minute, în cazul copiilor, conduc la alterarea activităţii celulelor cerebrale și, pe termen scurt, pot provoca: dureri de cap, ameţeală, oboseală, stări de greaţă, tulburări de vedere şi de auz, stări de irascibilitate, scăderea capacităţii de concentrare.

„Creierul copiilor este stors de radiațiile electromagnetice emise de telefoanele mobile. Pierderi de memorie, mari tulburări de auz, ușoare tulburări de echilibru, oboseală majoră, dureri de cap, scăderea randamentului intelectual.” (Dr. neurochirurg Alexandru Vlad Ciurea)

Din păcate, nu este vorba numai despre radiațiile emise de telefoanele mobile. Așa cum explicam mai devreme, spațiul în care ne aflăm este străbătut de multiple surse de radiații. Soluția nu este să ne deconectăm cu totul de la aceste surse (practic, ar fi imposibil), ci să alegem cele mai eficiente metode de protecție. Așadar, asigurarea unui mediu ambiant sănătos în care organismul funcționează la cote maxime în mod natural este condiția esențială a sănătății copilului tău.

Generatorul de frecvență Schumann: soluția pentru protecția împotriva radiațiilor electromagnetice

În România, Vital Protect HOME este cel mai cunoscut dispozitiv special conceput pentru protecția câmpului vital împotriva radiațiilor artificiale nocive. Spre deosebire de Vital Protect, varianta pentru purtare individuală cu o rază de protecție de 3 metri, Vital Protect HOME emite pe o rază de 10 metri și este gândit pentru protecția întregii familii. Atât pe timpul zilei, când este acasă, cât și pe timpul nopții, copilul tău este protejat în permanență împotriva factorilor perturbatori de natură electromagnetică. Simpla amplasare a dispozitivului Vital Protect Home într-una din încăperile casei creează un câmp energetic benefic și crește imunitatea organismului la radiații. Efectele resimțite sunt: o odihnă mai profundă pe timpul nopții, capacitate mai mare de concentrare, întărirea sistemului imunitar și dispariția unor simptome neplăcute, stare generală de armonie și claritate mentală. Fă o alegere sănătoasă pentru copilul tău!

Află mai multe informații despre Vital Protect HOME aici: www.aimgroup.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!