5 beneficii pe care le ai dacă îți cumperi genți de piele

Redactor Raluca Margean

Geanta unei femei spune multe despre personalitatea acesteia, așadar nu îți poți permite să porți o geantă ieftină și de calitate inferioară. Dacă vrei să fii elegantă și stilată, atunci cea mai bună alegere pe care o poți face este achiziționarea unei genți de piele.

genți de piele-imagine cu o geantă și pantof

Indiferent dacă este o geantă de piele sport sau office, geanta transformă complet ținuta, făcând-o să pară mai valoroasă, mai calitativă. Așadar, gențile de piele reprezintă o investiție pe care o faci în imaginea ta, iar acesta este motivul pentru care nu trebuie să eziți atunci când ai de ales între o geantă de piele și una sintetică.

Top 5 beneficii ale genților de piele

Durabilitate. Acesta este cel mai mare beneficiu al genților de piele. Datorită calității superioare a materialului, gențile de piele veritabilă au șanse mai mici să se deterioreze în timp, spre deosebire de gențile sintetice, care de obicei se strică după ce le-ai purtat 1-2 sezoane.  

Nu se demodează niciodată. Niciun alt material nu se poate compara cu pielea naturală autentică, de aceea putem spune fără să greșim că gențile de piele vor fi întotdeauna la modă. Probabil într-un sezon se vor purta mai mult gențile mici, gențile pe umăr sau gențile cu bretele din lanț, dar o geantă clasică din piele se va purta tot timpul, indiferent de trendul dintr-un anumit sezon. Maroul și negrul sunt de obicei cele mai căutate culori, însă nu trebuie să treci cu vederea puterea de seducție a celorlalte culori.

Material natural. Pielea este un material natural și nu se folosesc substanțe chimice în confecționarea acesteia. Fibrele sintetice pot determina apariția unor erupții cutanate sau pot provoca mâncărimi pe piele, așadar cel mai bine este să porți piese vestimentare și accesorii din materiale naturale. De asemenea, pielea este un material ecologic, nu poluează mediul și este biodegradabil.

Rezistență. Pe lângă faptul că durează mai mult timp, pielea își păstrează și calitatea, fiind foarte rezistentă la eroziune și la foc (dacă este tratată pentru aceasta). De asemenea, pielea autentică este parțial impermeabilă, este rezistentă la acarieni și la diverse ciuperci.

Investiție. Banii dați pe genți de piele sunt bani cheltuiți cu rost. Chiar dacă gențile din piele sunt în general mai scumpe decât cele sintetice, acestea durează mai mult, păstrându-și calitatea în tot acest timp, așadar putem spune că reprezintă o investiție foarte bună.   

Geanta reprezintă accesoriul care atrage cel mai mult atenția în ținuta unei femei, așadar calitatea acesteia este extrem de importantă. Chiar dacă pe piață există foarte multe genți din imitație de piele, nimic nu se poate compara cu farmecul aparte și frumusețea unei genți de piele.  

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator Articole care nu trebuie sa îți lipsească din garderobă în acest sezon

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.