Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Alegerea costumului de baie pentru vara 2020: 7 modele superbe pe val

Redactor Andreea Baluteanu

Chiar dacă în momentul de față vacanța de vară ți se pare mai îndepărtată decât oricând, noi reușim să supraviețuim tuturor provocărilor de peste zi cu un singur gând. Cu ce ne alinăm? Că într-o zi va fi cald și bine, ne vom lăfăi pe nisipul fierbinte și ne vom lăsa sufletul mângâiat de tot soarele care ne este interzis acum.

Tocmai de aceea, considerăm că și enumerarea modelelor de costume de baie pentru vremuri mai bune poate fi balsam pentru suflet. Descoperă în rândurile de mai jos cele mai bune sfaturi care îți vor ușura atât de necesara alegere a costumului de baie. Vezi care sunt trendurile momentului!

Alegerea costumului de baie: mizează pe romantism

Crezi sau nu, lumea poate fi bandajată cu iubire și cu romantism. Dovedește că poți trece peste orice situație dificilă printr-un gest atât de mărunt așa cum este alegerea costumului de baie. Vezi care sunt influențele feminine și delicate ce domină acum!

Volane

Cel mai iubit model de costum de baie din vara 2020 este decorat cu volane! Îți vine sau nu să crezi, dar acest obiect de cult este cel care a făcut ravagii în sezonul estival actual. Modelul de mai jos e pur și simplu delicios și deja ni-l imaginăm mângâindu-ne formele, în timp ce sorbim liniște dintr-o Pina Colada sau ne delectăm cu o înghețată. Volanele pot fi aplicate oriunde: pe slip, pe sutien sau pe costumele de baie întregi.

costum de baie cu volane

Sursa foto: Pinterest

Retro style

Ce poate fi mai romantic decât un costum de baie retro? Influenţele epocii de aur vin să îmblânzească era vitezei și să îi demonstreze unde anume a greșit. Un costum de baie cu mânecă, ce amintește de ceea ce ar purta bunica, poate să incite imaginația tipilor mai intens decât cele mai revelatoare itemuri cu putință. Aplică și niște nasturi, doar așa, ca să arăți cât de cuminte ești.

costum de baie retro

Sursa foto: Pinterest

Culori și printuri ce dictează în alegerea costumului de baie

Te tot codești, întrebi în stânga și în dreapta și tot nu știi care e cea mai bună alegere a costumului de baie? Te învățăm mai jos! Îți spunem care este culoarea ce face ravagii în acest sezon, dar și designurile pe care este musai să pui accent acum. Iată la ce ne referim!

Portocaliu stins

Tangerine este nuanța care va face ravagii în acest sezon! Portocaliul stins abundă în tonuri saturate, dar este și suficient de exotic pentru a ne desfăta sufletul pe o plajă exotică, la poalele unei mări tropicale, sub un cer necuprins. În plus, culoarea arată demențial pe pielea bronzată, un motiv în plus să te îndrăgostești.

costum de baie portocaliu

Sursa foto: Pinterest

Imprimeu tropical

La tropice e întotdeauna mai bine! Dacă și tu ești adepta acestui dicton, atunci ai grijă să îl imprimi pe un costum de baie. Flori mari și mistuitor de frumoase, frunze de palmier care miros a libertate, culori aprinse, tot ce îți face cu ochiul trebuie să se regăsească și pe costumul tău de baie. Înscrie-ne pe listă cât mai curând!

costum de baie cu imprimeu tropical

Sursa foto: Pinterest

Animal print

Ne place să interpretăm dominația animal print-ului pe costumele de baie ale momentului fie prin tentația tot mai puternică a libertății depline, fie prin necesitatea de a îngriji viața sălbatică. Oricum ar fi, sunt înclinații nobile, pe care e bine să le desenezi pe fiecare obiect vestimentar. Ne place mult acest costum de baie din două piese, cu un look exotic și atât de atrăgător!

costum de baie Animal print

Sursa foto: Pinterest

Senzualitate și alegerea costumului de baie al momentului

Te-am îmbiat cu un strop de romantism, ți-am făcut poftă cu imprimeuri și culori seducătoare, oare ce ne mai lipsește? Firește, un strop de senzualitate. Sperăm că nu te-am făcut să crezi, prezentându-te costumului cu mânecă scurtă, că latura sexy trebuie cât mai atent camuflată acum. În 2020 avem de toate pentru toți, iar costumele de baie incendiar de senzuale se numără printre preferatele noastre.

Benzi

Bretelele de la sutien nu se vor mai simți singure! Costumele de baie cu benzi, șnururi, cordoane care se prind de-a curmezișul abdomenului sunt atât de incitante. Ce le diferențiază? Acel aer inedit, de descoperire cu aer poznaș a modei. Însă mai este un factor la care te rugăm să fii atentă: aceste modele cuceresc și grație adaptabilității lor: seara, poartă-le cu pantaloni largi sau cu o fustă și iată cum ai încropit un super top!

costum cu benzi

Sursa foto: Pinterest

Sliț superdecupat

Începem cu două atuuri indiscutabile, numai bune să te determine să îți iei inima în dinți. Șlițul foarte înalt și decupat îți va da un aer extrem de senzual, așa cum numai Emily Ratajkowski sau Kylie Jenner mai pot conjura. Mai departe, ține cont că această alegere de costum de baie îți va alungi picioarele într-un mod fermecător. Nu în ultimul rând, știm că este nevoie de curaj, dar crede-ne, te vei simți precum o regină când vei îmblânzi acest model.

costum de baie

Sursa foto: Pinterest

Habar nu ai care îți va fi alegerea de costum de baie din 2020? Sperăm că te vor inspira reperele noastre. Ia exemplu de la creatorii de modă și investește în costumele de baie care ne-au cucerit inima!

Înainte să fugi la mare, vezi și care sunt tendințele dominante din primăvara 2020!

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta