Produsele de îngrijire a părului de la Dyson vin cu reduceri de până la 500 de lei în săptămâna Black Friday

Produsele de îngrijire a părului de la Dyson vin cu reduceri de până la 500 de lei în săptămâna Black Friday

Redactor Divahair.ro

Promoțiile de Black Friday de la Dyson se derulează pe site-ul oficial din România încă de vineri, 12 noiembrie, iar până pe 25 noiembrie clienții se pot bucura de reduceri de până la 500 de lei la produse de o calitate premium precum aspiratoare, produse de îngrijire a părului și produse de tratare a aerului. Produsele Dyson încorporează tehnologii de ultimă generație, sunt dezvoltate de ingineri din întreaga lume și sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatatea pe care o oferă. Anul acesta, de Black Friday, Dyson vine cu reduceri semnificative, iar printre cele mai atractive sunt cele la produsele din gama de îngrijire a părului.

femei cu produse de ingrijire a parului

Uscătorul de păr Dyson Supersonic

Dacă majoritatea uscătoarelor de păr deteriorează firul de păr din cauza cantității mari de căldură pe care o emană, uscătorul Dyson Supersonic integrează tehnologii inovatoare, printre care se numără și controlul inteligent al căldurii ce previne deteriorarea extremă. O altă caracteristică interesantă a uscătorului este tehnologia Air Multiplier ce permite o uscare rapidă a părului, fluxul de aer fiind amplificat și producând un jet de aer controlat și de mare viteză. Uscătorul este conceput pentru diferite tipuri de păr și are cinci atașamente cu care vine la pachet ce permit aranjarea părului în funcție de preferințe, iar printre acestea se numără: accesoriul Gentle Air pentru părul subțire și scalpul sensibil, un difuzor, accesoriu pieptene cu dinți largi și un concentrator pentru aranjarea părului.

În România, a fost lansat ieri și cel mai nou accesoriu al uscătorului Dyson Supersonic, respectiv accesoriul Flyaway împotriva firelor rebele, care valorifică Efectul Coandă, este ideal pentru coafuri elegante, pe păr drept și ascunde firele rebele pentru un păr cu aspect neted și strălucitor. Uscătorul mai are trei setări de viteză și patru setări precise de căldură. Mai multe detalii despre produs pot fi regăsite aici

Aparatul de coafat Dyson Airwrap Complete

Aparatul de coafat Airwrap Complete de la Dyson este dispozitivul de îngrijire a părului cu multiple funcții și accesorii, ce oferă versatilitate în ceea ce privește stilizarea părului. Aparatul combină fluxul de aer puternic cu căldura controlată, pentru a usca și coafa în același timp părul ud, fără căldură extremă. Periile de netezire cu care vine la pachet utilizează Efectul Coandă pentru a atrage părul pe suprafața periei, împingând aer de-a lungul șuvițelor de păr, pentru a imita tehnica de uscare a unui stilist. La fel ca în cazul uscătorului de păr, acest dispozitiv de coafare controlează inteligent căldura și măsoară temperatura fluxului de aer de peste 40 de ori pe secundă. O trăsătură prin care se remarcă este aceea că Efectul Coandă atrage părul pe bara de ondulare, apoi îl înfășoară, fără a-l încurca, creând bucle și onduleuri voluminoase într-un timp foarte scurt. Detalii despre produs se regăsesc aici.

Placa de păr Dyson Corrale

Placa de păr Dyson Corrale este câștigătoare a premiului ELLE International Beauty Award în categoria „Cel mai bun produs de coafare”. Dispozitivul oferă coafare precisă cu de două ori mai puțină deteriorare, datorită plăcuțelor din aliaj de mangan și cupru prelucrate la lățimea firului de păr. Din punct de vedere tehnologic, placa de păr Dyson Corrale are un sistem de încălzire cu control inteligent, prin care temperatura plăcuțelor este reglată de 100 de ori pe secundă. Prin faptul că folosește mai puțină căldură, Dyson Corrale asigură cu 50% mai puțin păr rupt față de plăcile convenționale, un efect static redus și mai puține fire rebele. De asemenea, placa de păr oferă posibilitatea de coafare fără fir de până la 30 de minute, având performanța termică a unei plăci cu fir. Dispozitivul încorporează și un ecran OLED care afișează nivelul bateriei, controlul temperaturii și nivelul de încărcare în timpul utilizării. Mai multe detalii despre produs pot fi regăsite aici.

Întreaga gamă de produse Dyson inclusă în ofertele de Black Friday din perioada 12-25 noiembrie poate fi regăsită la acest link.

Articolul urmator
Sandale sau pantofi la rochie de seară? Ce ar trebui să alegi
Sandale sau pantofi la rochie de seară? Ce ar trebui să alegi
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!
Incepe quiz
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.