Ce să NU porţi niciodată la o întâlnire

Ce să NU porţi niciodată la o întâlnire

Redactor Andreea Baluteanu

Prima întâlnire cu un tip de vis ne poate da peste cap! Ne întrebăm disperate ce ar trebui să purtăm pentru a-i atrage atenţia, însă fără a părea vulgare sau ostentative. Din exces de zel şi pentru că vrem să îi demonstrăm „alesului nostru” că se întâlneşte cu „cea mai cea” fată din lume, cădem adesea în capcana unui outfit total nepotrivit pentru un date!

Descoperă mai jos care sunt articolele şi combinaţiile vestimentare de care trebuie să te fereşti la întâlnirea cu tipul pe care îl placi!

Ce să NU porţi niciodată când te întâlneşti cu el

Un outfit mult prea sexi

Tocmai pentru că tentaţia de a-l da gata de la prima întâlnire este atât de mare, ai tendinţa de a arunca pe tine cele mai sexi haine pe care le-ai găsit în dressing. E adevărat, îi vei atrage atenţia şi îl vei înnebuni cu formele tale, dar îi poţi oferi impresia că îţi doreşti cu totul altceva de la relaţia cu el. Rochiile care îţi dezvăluie rotunjimile sunt permise atât timp cât au un croi decent, dar combinaţiile de pantaloni super scurţi, tocuri şi eventual şi un crop top revelator sunt interzise, mai ales la prima întâlnire!

 O ţinută sport

La polul opus faţă de outfiturile senzuale, super studiate, stau ţinutele sport! Da, Gigi Hadid arată demenţial în colanţi: chiar dacă ai corpul ei perfect, nu purta leggings, un hanorac specific anilor '90 şi adidaşii tăi preferaţi la întâlnirea cu el. Îi vei da impresia că nu ai de gând să depui niciun efort pentru a-l impresiona şi că se va mulţumi cu un eventual loc doi în viaţa ta, mereu în urma obsesiei pentru sport şi pentru trupul tău perfect!

Articole vestimentare care nu te flatează

Nu îmbrăca o piesă care nu te flatează la prima întâlnire cu el: îţi vei face singură un deserviciu! Una dintre cele mai „periculoase” piese de gen sunt pantalonii harem: până şi fashioniste desăvârşite precum Rachel Bilson şi Gwen Stefani riscă enorm purtându-i (la Rachel, rezultatul este cu atât mai dezastruos cu cât acest model de pantaloni nu se potriveşte cu o siluetă petite).

Print clash mania

Hainele cu imprimeuri opulente, vii, asociate magistral într-o ţinută, sunt semnătura oricărei fashioniste. În afară de cazul în care iubitul tău este un cunoscut creator de modă (iar tu ești o fată pasionată şi talentată în fashion, care nu are cum să eşueze în faţa sa), nu ai niciun motiv să îţi transformi întâlnirea cu el în catwalk de modă.

 

A photo posted by Miroslava Duma (@miraduma) on

Prea multe paiete

Elizabeth Banks şi-a făcut apariţia la premiera „Mockingjay Part 2” într-o superbă rochie cu paiete, iar Carmen Electra şi-a expus fizicul voluptuos într-o creaţie aurie... revelatoare! Deşi este evident cine a câştigat la capitolul stil, află că niciuna dintre aceste rochii nu poate fi purtată la un date hot. Îţi doreşti ca iubitul tău să fie captivat de spusele tale, nu de strălucirea paietelor din îmbrăcăminte!

O rochie albă delicată şi pantofi asortaţi

La ce te duce cu gândul o rochie albă lungă delicată, din dantelă, asortată cu pantofi în aceeaşi culoare? La o nuntă! La asta se va gândi şi el: dacă sunteţi de mult timp împreună şi consideri că este cazul să te ceară de nevastă, îi poţi oferi un mic stimul vizual, dar ai grijă, pentru că rişti să o ia la sănătoasa, oricâtă vechime ar avea relaţia voastră.

 

A photo posted by Miroslava Duma (@miroslava_duma) on

Pantofi cu care nu poţi merge

Vrei să fii la înălţime, aşa că ţi-ai ales acei pantofi criminali şi ucigător de sexi (în concepţia ta)? Nici nu va mai observa senzualitatea lor dacă va trebui să te ţină permanent de mână (nu cu duioşie, ci cu frica de a nu te prăbuşi) sau dacă va auzi constant numai oftaturile tale zgomotoase de durere! Poate că Lady Gaga îşi permite să păşească într-o pereche de pantofi Alexander McQueen la braţul logodnicului ei, dar tu nu vei avea nici pe departe succesul ei!

Orice vestimentaţie excentrică

Eşti o fashionistă care nu se teme de nimic, iar idolul tău este Iulia Albu? Deşi nu avem nimic împotriva avangardismului în modă, ar fi de preferat să păstrezi combinaţiile uluitoare pentru evenimente de fashion, nu pentru întâlnirea cu iubitul tău. Asocierile de blană, paiete, tocuri cui şi elemente sport (în aceeaşi ţinută) vor pune orice admirator pe fugă. Tot în această categorie se încadrează şi accesoriile statement... uşor neobişnuite.

Tu ai comis până acum astfel de greşeli de stil? Descoperă şi care sunt rochiile pe care să nu le îmbraci niciodată şi ce să nu porţi la o nuntă!

Surse foto: Splashnews, Instagram

Articolul urmator
Pantalonii cargo pentru femei - tendința hot a verii!
Pantalonii cargo pentru femei - tendința hot a verii!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.