Nu Skin

Ce truc trebuie să aplice femeile ca să nu se mai răsucească fustele în talie

Redactor Alexa Galgau

Fustele sunt piesele vestimentare spre care ne îndreptăm de fiecare dată când vrem arătăm și să ne simțim ca niște fashioniste. Nimic nu poate concura cu o fustă midi plisată sau cu o fustă creion dacă vrem să facem impresie, însă chiar și aceste piese vestimentare minunate au un mic defect: de fiecare dată când le purtăm, ajung să se răsuceasca în talie.

Avem un truc pe care orice femeie care adoră fustele trebuie să îl cunoască și care te scutește de gestul de a-ți ajusta mereu fusta!

Trucul perfect pentru femei ca să nu se mai răsucească fusta

Ca să nu mai ai niciodată probleme cu fustele răsucite în tale, nu trebuie decât să încerci cel mai simplu truc posibil. Ai nevoie doar de un ac de siguranță!

Ajustează fusta astfel încât să fie așezată perfect, apoi găsește o poziție pentru acul de siguranță în care acesta să nu se vadă (de exemplu, acolo unde ajung mânecile). Mai departe, fixează fusta prinzând-o de dresul pe care îl porți sau de lenjerie, deoarece aceste articole nu se mișcă mai deloc atunci când mergi, ceea ce înseamnă că și fusta ta va sta fixă. Ai grijă doar ca dresul respectiv să nu fie deja deșirat în zona respectivă, ca să nu se deșire de tot după ce înfigi acul. Și, bineînțeles, ai grijă să nu te înțepi!

Orice femeie poate aplica acest truc simplu care face ca „neascultătoarele” fuste să nu se mai răsucească. Abia acum lookul tău este perfect!

Descoperă șase ținute cu fuste care fac ravagii în această primăvară și modelele de fuste care te fac să pari mai slabă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta