Nu Skin

Combinaţia care NU se mai poartă toamna aceasta

Andreea Baluteanu

În mare, estetica sezonului de toamnă-iarnă 2016-2017 nu diferă foarte mult de cea din 2015, un motiv de mare bucurie pentru fashionistele de pretutindeni. Simpla idee că ne putem purta din nou iubitele articole vestimentare de anul trecut ne umple de mândrie, oferindu-ne certitudinea că am făcut nişte alegeri cu adevărat inspirate!

Cu toate acestea, nu toate ţinutele reprezentative ale sezonului trecut au făcut armonios trecerea şi în moda actuală. Ne referim cu precădere la o combinaţie pe care multe fashioniste au adorat-o: da, arătăm cu degetul acuzator spre geaca de piele şi vesta de blană, aşezată pompos şi nepotrivit deasupra. Iată mai jos motivele pentru care ar trebui să renunţi să mai faci această alăturare!

Geaca de piele şi vesta de blană: cuplul interzis al toamnei 2016

Blugii rupţi, UGG boots, rochiile bodycon: sunt numai câteva dintre articolele vestimentare pe care le-am purtat cu frenezie, până ce designerii au hotărât: atât! Dragostea dusă la extrem e mai degrabă îmbibată cu otravă decât cu loialitate demnă de laudă, iar piesele pe care le-am îmbrăcat până ce le-am deteriorat ne-au părăsit rând pe rând dulapul.

Lor li se adaugă combinaţia de geacă de piele şi vestă de blană în 2016. Regretăm dacă această ţinută se mai află încă printre favoritele tale, deoarece „astrul” ei a apus de multă vreme.

Avem mai jos şi motivele pentru care ar trebui să te bucure această reorientare a modei!

În primul rând, nu putem să nu ne simţim bine la gândul că nu va mai trebui să experimentăm diferenţe ireconciliabile de temperatură la nivelul bietului nostru trup suferind din cauza capriciilor modei. Deși trunchiul ne era apărat de un scut impenetrabil în faţa temperaturilor reci, mâinile ne erau lăsate neprotejate în faţa asaltului vremii necruţătoare, sub simpla „pavăză” a jachetei de piele.

Şi confortul ne era periclitat de combinaţia geacă de piele şi vestă de blană. Fiind vorba de două piese vestimentare „consistente”, nu puteam să îmbrăcăm mai mult de un tricou simplu sau de o cămaşă de mătase în interior. Fii sinceră cu tine: nu te-ai simţit niciodată prizonieră înfruntând vântul rece cu o geacă de piele strâmtă şi o vestă la fel de mulată, incapabilă să mai respiri aşa cum trebuie şi visând la compania călduroasă a unui palton colorat?

Nu în ultimul rând, combinaţia nu funcţiona în mod fericit nici din punct de vedere vizual. Asociai prin intermediul ei două materiale sofisticate, pretenţioase, care se înfruntau adesea pentru poziţia de „vedetă” a ţinutei tale. Nici nu mai vorbim despre provocarea de a aduce în ecuaţie şi o pereche de pantaloni sau de pantofi, debordând de modestie, care să nu tulbure acest ansamblu.

Acum, că te-am convins (sperăm noi) cu argumente pertinente că nu mai trebuie să porţi combinaţia de geacă de piele şi vestă de blană, descoperă cu ce o poţi înlocui!

Geaca de piele şi vesta de blană purtate separat, departe una de alta, rămân în tendinţe. Asocierea care îţi va permite să le păstrezi spiritul viu, fără să contrazici moda, este geaca de piele şi un guler de blană. Cumpără ori modele cu guler încorporat, ori adaugă tu acest accesoriu sofisticat, mai uşor de purtat decât vesta de blană.

Combinaţia de geacă de piele şi vestă de blană nu a mai reuşit să câştige aprecierea modei în 2016. Deşi ne pare rău că nu ne vom mai putea purta una dintre ţinutele preferate în prag de iarnă, argumentele de mai sus ne-au convins şi pe noi că moda este, ca întotdeauna, atât de înţeleaptă.

Surse foto: Pinterest, Instagram, Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!