Cum să îţi aranjezi blugii cu botine

Cum să îţi aranjezi blugii cu botine

Redactor Andreea Baluteanu

Să arăţi bine atunci când porţi blugi şi botine este una dintre preocupările noastre esenţiale şi este uşor de înţeles de ce: această combinaţie se numără printre cele mai des întâlnite în garderoba sezonului rece! Tocmai de aceea, este esenţial ca lucrurile să ne iasă ca la carte!

Noi îţi vom descifra în rândurile de mai jos care sunt modalităţile corecte prin care să îţi aranjezi blugii atunci când porţi botine! De acum, stilul nu va mai avea niciun secret pentru tine!

Cum îţi aranjezi blugii cu botinele: îndreptarul care îţi va salva stilul

Primul aspect pe care trebuie să îl delimitezi atunci când te întrebi cum să îţi aranjezi blugii cu botinele: ce tip de pantaloni porţi. Moda este foarte riguroasă în regulile sale, aşa că va trebui să dăm şi noi dovadă de acelaşi spirit de organizare.

Vom începe cu pantalonii skinny, deoarece ei pun cele mai multe probleme. Aşa cum asocierea dintre botine şi blugi mulaţi a câştigat uşor statutul de favorită a fashionistelor, şi greşelile pe care multe femei le comit în această combinaţie sunt incredibil de frecvente!

 
 AŞA DA  AŞA NU

Regula e simplă: arată-ne chiar şi o porţiune minusculă de piele! Ca să dobândeşti şi tu o siluetă statuară, de fotomodel, trebuie să eviţi cu toată grija acumularea de volum în regiunea gleznelor. Tocmai de aceea, două dintre cele mai des întâlnite modalităţi de aranjare a blugilor cu botine sunt greşite: NU introducem niciodată blugii în botine şi nici NU acoperim botinele cu blugi. Potenţialul malefic al acestor erori de stil este terifiant: ele pot transforma chiar şi trupurile armonioase în corpuri care par mici şi îndesate.

AŞA DA AŞA NU

Cum aranjăm atunci blugii skinny cu botine? Este simplu: îi îndoim. Sigur ai remarcat şi tu această metodă de styling la fetele de pe stradă! Poţi apela fie la o răsucire de tiv subţire, casual, chiar inegală, pentru un efect de nonşalanţă șic, fie la una mai groasă, perfect aranjată, care va merge de minune la ţinutele classy.

Pentru că este o lecţie extrem de importantă, pe care nu trebuie să o treci cu vederea dacă vrei să arăţi ca scoasă din cutie atunci când porţi botine şi blugi, imaginile de mai jos te vor ajuta să înţelegi mai bine una dintre cele mai inflexibile reguli din fashion!

Sperăm că ţi-ai însuşit acest îndreptar şi că de acum încolo nu îţi vei mai „chinui” vizual ţinuta, îndesându-ţi blugii în botine sau lăsându-i să se relaxeze deasupra acestora.

În ceea ce priveşte al doilea model de jeans, cel evazat, regulile sunt mult mai simple. De data aceasta, este important să mizezi pe naturaleţe: pur şi simplu lasă blugii aşa cum au fost ei concepuţi, fără a-i îndoi sau a-i introduce în botine (deşi nu ne imaginăm cum ai putea să reuşeşti acest lucru, atunci când porţi o pereche de blugi largi).

Desigur, nu este greşit nici dacă blugii tăi evazaţi lasă un pic de piele să respire relaxată. Este cazul pantalonilor cropped, mai largi şi mai scurți, deasupra gleznei, care au fost anume creați pentru a fi asociați cu botinele înalte (tall ankle boots, modelul momentului).

Sperăm că micul nostru îndreptar de stil ţi-a fost util şi că te va ajuta să îţi desăvârşeşti apariţia fashion. Moda nu este matematică, iar regulile sale nu ţin cont de algoritmi imposibil de descifrat: îndoaie blugii skinny deasupra botinelor şi poartă-i ca atare pe cei largi, evazaţi. Nu introduce niciodată blugii în botine şi nimeni nu va avea nimic să îţi reproşeze.

Descoperă aici şi care este modalitatea corectă de a aranja blugii în cizme!

Surse foto: Splashnews, Pinterest

Articolul urmator
De la inspirație la legendă: Istoria uluitoare a celebrei genți Birkin
De la inspirație la legendă: Istoria uluitoare a celebrei genți Birkin
Cum îți vei întâlni soțul?
Incepe quiz
Cum îți vei întâlni soțul?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (51)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.