Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Genţi de la branduri renumite în care merită să investeşti

Andreea Baluteanu

Dacă e perfect în regulă să faci economii atunci când vine vorba despre haine (chiar crezi că vei purta de atât de multe ori rochia aceea, ca să merite preţul astronomic pe care îl plăteşti pentru ea?), nu acelaşi lucru poate fi spus despre accesorii. Dimpotrivă! Specialiştii sunt de părere că pantofii şi genţile de la branduri renumite reprezintă nu un moft, ci o adevărată investiţie.

În rândurile de mai jos, noi am adunat modelele de genţi de la branduri renumite în care merită să investeşti! Descoperă itemurile care vor face o diferenţă imensă pentru tine şi stilul tău, dar şi motivele pentru care să optezi pentru ele!

De ce să cumperi genţi de la branduri renumite

Ştim: un Chanel original costă cât salariul pe un an al unor oameni şi poate părea relativ superficial să discuţi despre cât de important e să cumperi un astfel de articol. Însă genţile de la branduri renumite nu sunt neapărat un moft, aşa cum ţi-o dovedim în rândurile de mai jos!

outfit de street style

Sursa foto: Pinterest

Calitatea primează. Atunci când optezi pentru o geantă de la un brand renumit, poţi fi sigură de faptul că nu se va deteriora prea curând. Nu e genul de piesă pe care să o porţi o vară şi la care să renunţi apoi, deoarece nu se mai află în cea mai bună stare. Aceste piese sunt făcute să reziste, să reziste şi să reziste!

E o decizie înţeleaptă din punct de vedere financiar. Da, o geantă scumpă poate costa cât o maşină! Fă acum un altfel de calcul: aminteşte-ţi cât de des mergi la cumpărături de genţi. Și nu ne referim aici doar la itemurile în tendinţe! Dacă vei aduna preţul tuturor genţilor negre, simple, pe care le-ai cumpărat de când te ştii, cu siguranţă vei vedea că depăşesc preţul unui singur item de calitate superioară.

Pot reprezenta o investiţie. Nu sunt doar o opţiune rentabilă din punct de vedere financiar pe termen lung, dar şi o investiţie. Site-urile de profil au analizat cu cât creşte preţul unei genţi de la un brand renumit de-a lungul timpului, iar descoperirile sunt uluitoare! În cazul în care ai avut grijă de geanta ta şi decizi să o vinzi, poţi ajunge în situaţia de a avea profit!

Sunt o moştenire peste generaţii. Dacă ai suspinat mereu la gândul că bunica ta nu ţi-a lăsat niciun colier de perle cu încărcătură emoţională, ca în filme, este momentul să fii tu acel tip de idol pentru nepoata ta. O geantă de la un brand renumit e o moştenire superbă.

Spune ceva despre caracterul tău. Ai impresia că tipele care defilează cu un Hermes pe braţ sunt un monument de superficialitate? Compară-le cu cele care merg săptămânal la cumpărături în mall şi ajung să arunce genţi pe care nu le-au purtat niciodată. Trebuie să încercăm să scăpăm de capcanele consumerismului, dacă vrem să trăim într-o lume mai bună, iar un item clasic e cea mai bună modalitate de a o face.

Îţi conturează un stil wow. O geantă de la un brand renumit va arăta pur şi simplu superb! Va fi piesa de rezistenţă a outfitului tău, îi va aplica o pecete de stil nemuritor. Vei vedea că, atunci când ai o asemenea bijuterie, şi restul outfitului tinde să fie spectaculos.

Merită să dai orice pentru aceste 10 genţi de la branduri renumite!

Acum, că te-am convins că e cazul să investeşti într-o geantă de lux, iată care sunt modelele pentru care nu e cazul să te zgârceşti!

Chanel Classic Flap Bag. Da, e scumpă rău: modelul small costă aproximativ 3.200 de lire, în timp ce cel maxi poate ajunge şi la 4.000 de lire. Această geantă de la cel mai renumit brand francez este interpretarea oferită de Karl Lagerfeld modelului clasic 2.55 al lui Coco şi se diferenţiază prin închiderea cu motivul iconic al bradului, dublul C îngemănat, precum şi intercalarea de bucăţi de piele în lanţ. Conform specialiştilor, valoarea modelului a crescut cu 70% din 2010 încoace, ceea ce îl transformă într-o adevărată investiţie.

geantă Chanel

Sursa foto: Pinterest

Christian Dior Lady Dior Bag. Dacă vorbim despre Chanel, nu puteam lăsa deoparte Dior. Modelul atemporal a fost inspirat de nimeni alta decât Prinţesa inimilor, Diana, motiv pentru care a fost şi botezat Lady Dior. Caracterizată prin cusăturile de o excepţională calitate, geanta de la sofisticatul brand parizian e disponibilă în culori şi modele noi în fiecare an şi, dată fiind popularitatea în creştere de care se bucură Dior, accesoriul nici măcar nu e o simplă investiţie, ci o comoară la casa omului.

geanta Dior

Sursa foto: Pinterest

Hermès Kelly Bag. Nu investi în Birkin, spun specialiştii, e o alegere prea mainstream, oricât de ciudat ar suna acest termen asociat cu o geantă ce costă aproape cât o garsonieră. Preţurile pentru Kelly sunt mai mici, începând de la 7.000 de lire, dar lista de aşteptare e adevărata problemă. Însă, conform specialiştilor, valoarea genţii creşte încontinuu şi să ai onoarea de a purta pe braţ un accesoriu a cărui muză a fost Grace Kelly e cu siguranţă un factor de luat în considerare.

hermes kelly

Sursa foto: Pinterest

Cèline Classic Box Bag. Imediat după marii clasici, Celine dovedeşte că, de la venirea la cârma sa a britanicei Phoebe Philo, are toate motivele să se considere un brand de lux pe val. Marele avantaj al modelului Cèline Classic Box Bag este versatilitatea sa: de dimensiuni ideale, cuprinzând tot ce ai nevoie, dar fără a te presa în vreun fel cu greutatea sa, şi putând fi purtată în nenumărate feluri, această geantă merită orice.

geanta Celine

Sursa foto: Pinterest

Prada Galleria Bag. Cu excepţia Dior şi Celine, ultimii ani au aparţinut fascinaţiei în masă pentru brandurile italiene de lux. Gucci, Dolce&Gabbana, Valentino şi Prada au încasări fabuloase şi sunt adorate de fashioniste. Prada Galleria Bag şi-a garantat accesul în clubul exclusivist al genţilor de la branduri renumite considerate investiţii, în principal datorită rezistenţei şi durabilităţii sale, dar şi eleganţei pe care numai marochinăria italiană o poate atinge. Preţurile încep de la 1.200 de lire.

geantă Prada

Sursa foto: Pinterest

Fendi Peekaboo Bag. Rămânem în Bella Italia, dar cu valenţe internaţionale; această geantă e opera germanului devenit francez Karl Lagerfeld. A fost creată în 2009, dar şi-a câştigat popularitatea în ultimii ani, impresionând cu designul inteligent şi inovator, care îţi permite să „tragi cu ochiul” în conţinutul genţii.

geantă Fendi

Sursa foto: Pinterest

J W Anderson Pierce bag. Caracterizat prin linii avangardiste şi detalii excentrice, cu tăieturi îndrăzneţe, acest model e un campion al streetstyle-ului. Disponibil în mai multe culori şi mărimi, accesoriul e din ce în ce mai căutat, iar valoarea sa a crescut cu 100% în ultimii ani.

geantă J.W.Anderson

Sursa foto: Pinterest

Loewe Puzzle bag. Tot un brand adorat de moda creativă şi urbană a momentului, Loewe nu încetează să ne uimească cu geanta sa creată precum un puzzle şi desăvârşită ca o operă de artă. Cererea a crescut cu 111% din 2016 şi e în continuare pe o pantă ascendentă.

geantă Loewe Puzzle Bag

Sursa foto: Pinterest

Louis Vuitton Neverfull bag. Era imposibil ca Louis Vuitton să lipsească de pe lista producătorilor de lux! Deşi Neverfull nu e cel mai celebru model al lor, se dovedeşte cu siguranţă cel mai practic: producătorul l-a creat să susţină până la 3,5 kilograme, testându-i rezistenţa prin „sacrilegiul” de a-l arunca pe jos de la o distanţă de o jumătate de metru. Da, geanta nu te va lăsa la greu, iar preţul său a crescut cu 65% la resale: iată o afacere!

geantă Louis Vuitton

Sursa foto: Pinterest

Mulberry Alexa Bag. Alexa Chung nu mai e o simplă fashionistă, ci un brand. Colaborarea cu miticul Mulberry a dat naştere acestui model pe care îţi doreşti să îl atingi de cum dai cu ochii de el. Preţurile la resale au crescut cu 48%, aşa că îţi vei lua o mare parte din bani înapoi, după ce te-ai bucurat de el.

Alexa Chung Mulberry

Sursa foto: Pinterest

Aşa cum am văzut, să îţi cumperi genţi de la branduri renumite nu e deloc un simplu capriciu. Abia aşteptăm să aflăm: tu ce astfel de bijuterii ascunzi în dulap?

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!