Modelul de pantofi pe care nu trebuie să îl porți în 2017

Redactor Andreea Baluteanu

Trendurile nu au, din păcate, doar o parte luminoasă, una care ne învață ce să purtăm, cum să fim frumoase și fabuloase, ci și una mai puțin veselă, cea a interdicțiilor! Sunt articole vestimentare, pantofi și accesorii care nu mai prind trenul trendurilor și pe care, oricât de mult i-am iubi, nu îi mai putem ridica la rang de must have!

Așa cum am mai spus, moda verii 2017 este una confortabilă, suavă, ceea ce reclamă un plus de creativitate și de imaginație în ceea ce privește accesorizarea. Pornind de la această idee, descoperă mai jos care este modelul de pantofi pe care nu îl mai purtăm în 2017!

Stilettos nude, respinși de moda din 2017

Erau un articol mult iubit al modei clasice și, privindu-le perfecțiunea formelor și dulceața culorii, eram convinse că nu puteau vreodată fi altfel decât „în trend”. Dar, așa cum piesele se rotesc în favorurile modei, și pantofii stilettos în nuanțe nude au atins partea întunecată a trendurilor. În patru cuvinte: NU SE MAI POARTĂ!

stilettos nude
Foto: Instagram  @lovedbydanie

Suntem sigure că deja te întrebi, revoltată, de ce, sau care este rostul de a urma orbește trendurile, dacă fac asemenea afirmații trăsnite! Da, moda e fun pentru că e schimbătoare și nu va avea niciodată mecanismele de a-ți interzice ceva, dar, dacă asculți de argumentele sale, vei vedea că există un strop de rațiune la mijloc.

Stilettos, fie ei nude sau roșii, sunt oricum, numai confortabili nu. Ceea ce i-a plasat imediat pe lista accesoriilor cu care moda nu se împacă prea bine. Deși ne alungeau picioarele și ne făceau să ne simțim stăpâne pe noi, frumoase și puternice în primele cinci minute de purtare, nu la fel se armonios se desfășura relația noastră în restul timpului petrecut împreună.

rochie si stilettos
Foto: Instagram @cinnums_

A doua regulă a trendurilor lui 2017 pe care pantofii stilettos o încalcă este legată de creativitate! Tendințele actuale îmbrățișează imaginația debordantă, ca o modalitate de a adăuga sare și piper unor linii simple, confortabile. Și, oricât de aprinse ar fi sentimentele tale pentru pantofii nude stilettos, nu credem că poți afirma vreodată că sunt o dovadă a unei fantezii fecunde!

stilettos ude
Foto: Instagram @lanerbird

Iar ultimul principiu sfânt al modei actuale, pe care pantofii stilettos nu pot să îl bifeze, este cel al revoluției. Sunt un simbol al rafinamentului clasic, așa că e destul de dificil să stârnească o revoltă, din păcate. Este exact ceea ce fac trendurile actuale: regândesc ținute, inovează, caută să creeze o modă ușor de purtat, dar sub nicio formă banală. Și, din păcate, pantofii stilettos nude nu își mai găsesc loc.

all black
Foto: instagram  @jessicarose_lifestyle

Ce purtăm în locul lor

Am respins pantofii stilettos nude, ceea ce înseamnă că ținutele de mai sus, oricât de mult ți-ar face cu ochiul, tocmai au fost scoase în afara trendurilor. Dar cu ce îi înlocuim?

Descoperă mai jos favoriții verii 2017!

Papucii sunt, cu siguranță, una dintre cele mai dragi expresii ale confortului, dar respectă și regula creativității adorate de 2017. Împodobește-i cu orice: cu flori, ținte, aplicații metalizate, chiar și modelele pe care le-am fi considerat kitchoase în anii trecuți funcționează acum. Atenție, este însă important să îți asumi amuzată ideea și, mai ales, să asociezi cu haine cu croi simple, pentru un contrabalans de zile mari.

papuci
Foto: instagram @olympiacreative

Saboții fac furori în vara 2017, și nu degeaba. Sunt comozi, dar au toc, sunt fun și inovatori!

saboti
Foto: instagram  @ptowngirls

Nu în ultimul rând, mocasinii argintii vor face tranziția spre toamnă. Ținuta care îi reprezintă ar fi fost în trecut spațiul perfect de desfășurare al pantofilor stilettos, dar acum arată fresh, energică în compania unor loafers metalizați!

loafers metalizati
Foto:Instagram @highstreetedited

Desigur, nu suntem în măsură să îți spunem să îți arunci pantofii stilettos nude, chiar dacă nu se mai poartă în 2017. Dacă sunt de calitate, păstrează-i în dulap și speră la revenirea lor în tendințe. Și, dacă nu poți renunța deloc la pantofii cu toc, mizează măcar pe unii eclectici, în nuanțe metalizate, viu colorați: cu cât sunt mai puțin banali, cu atât îi iubim mai tare!

Surse foto: Instagram

Articolul urmator De ce nu trebuie sa-ti pese ce marime porti la haine: 3 motive pentru care sa nu mai pui presiune pe tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.