Nouă vedete care au fost criticate pentru cum arată în costumul de baie

Redactor Andreea Baluteanu

Ne-am delectat deja cu cele mai frumoase poze ale vedetelor în bikini, acum este timpul să le „dăm o şansă” şi celor cu care natura nu a fost la fel de generoasă! Vedetele care au picat testul costumului de baie se confruntă cu kilogramele în plus, cu anorexia sau cu intervenţiile estetice nereuşite, care le-au compromis frumuseţea.

„Gura rea” a lumii nu s-a sfiit să comenteze aspectul acestor celebrităţi în costume de baie şi, deşi multe dintre ele sunt singurele responsabile pentru lookul lor inestetic în bikini, nu ne putem abţine să le compătimim pentru criticile dure pe care au fost nevoite să le îndure! 

Descoperă în galerie vedetele care s-au confruntat cu comentarii maliţioase când s-au bucurat de vacanţe în locuri însorite, într-o pereche de bikini!

Donatella Versace

Donatella Versace este, fără îndoială, una dintre marile minţi ale modei, dar, din păcate, aspectul ei în costum de baie lasă mult de dorit! Obsesia pentru bronz şi pielea lăsată sunt două dintre marile ei probleme, iar operaţiile estetice nereuşite şi-au lăsat amprenta asupra trupului ei!

Patricia Krentcil

Dacă habar nu ai cine este Patricia Krentcil, nu îţi pune la îndoială cunoştinţele despre celebrităţi! Supranumită „tan mom” (mama bronzului), Patricia a devenit celebră acum câţiva ani, când a fost acuzată că îşi duce fiica de numai cinci ani la solar. Între timp, s-a stabilit că femeia în vârstă de 50 de ani suferă de tanorexie (obsesia pentru bronz), o afecţiune luată în derâdere, dar cât se poate de adevărată!

 

Tara Reid

Ne pare rău pentru criticile constante la care este supusă Tara Reid, dar vedeta şi-a făcut-o cu mâna ei! La începuturile drumului spre gloria Hollywoodului, Tara îşi câştigase câţiva fani cu rolurile uşurele, dar populare, din comedii, iar aspectul ei drăgălaş ne îndemna să credem că vom avea parte de o nouă Anna Faris. Pentru ca blonda să se transforme în ţinta ironiilor de peste Ocean, au fost suficiente câteva operaţii estetice sfârşite prost şi de petrecerile nebune ale Hollywoodului!

Courtney Stodden

Crezi sau nu, Courtney Stodden are doar 21 de ani! Blonda „şi-a câştigat” celebritatea nu doar prin aspectul total disproporţionat al corpului său, ci şi pentru faptul că s-a căsătorit cu managerul său la vârsta de 16 ani, devenind de atunci un etalon de „aşa nu” al costumelor de baie. De data aceasta, implanturile cu silicon fără măsură şi alegerile ostentative la plajă (sutien cu aplicaţii, nerecomandate fetelor cu sâni mari şi papuci cu platforme uriaşe) ne îndeamnă să fim de acord cu criticii ei de peste Ocean!

Articolul urmator Exprimarea de sine schimbă lumea - Noua campanie MODIVO pentru primăvara-vară 2022

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.