Nu Skin

Singurul accesoriu care iți distruge ținuta

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Atunci când îți alcătuiești ținuta, cu siguranță acorzi o atenție specială detaliilor. De la culori și până la țesături, toate trebuie să se potrivească și să creeze o armonie în apariția ta. Totuși și accesoriile sunt la fel de importante, și nu trebuie lăsate la o parte. Acestea trebuie alese cu grijă, deoarece pun în valoare ținuta și îi oferă un aer unic.

Totuși ce accesoriu poți alege care să îți strice ținuta în totalitate? Te poți gândi la o pereche nepotrivită de cercei sau la un colier oribil. Sau poate că este vorba despre o geantă lipsită de stil? Nu. Singurul accesoriu care îți distruge ținuta nu se găsește în cutia cu bijuterii, ci în baie, lângă peria de păr și agrafe. Tocmai de aceea are acest efect dezastruos și îți strică întreaga înfățișare.

elastice de par

Iată care este singurul accesoriu care îți distruge ținuta!

Conform stiliștilor și creatorilor de modă, elasticul banal de păr pe care îl porți la încheietura mâinii îți ruinează outfit-ul. Acest lucru este dovada faptului că lucrurile mici, care ți se par nesemnificative, nu trec atât de ușor neobservate. Aceste detalii pot indica că ești o persoană neglijentă, fără simț estetic.

Elasticul de păr nu este o brățară, și tocmai de aceea nu are ce căuta la încheietură. Nu ai unde să îl ții? Cu siguranță poți să îi faci loc prin geantă sau în rucsac. Chiar și buzunarul de la pantaloni este destul de încăpător pentru acest accesoriu de păr lipsit de personalitate, care trebuie să stea doar în jurul părului, nu a mâinii.

femeie care isi prinde parul

Brățară sau elastic

Deși ai crede că nimeni nu îl observă, adevăratele fashioniste abia așteaptă să te sfâșie cu această greșeală de stil. Este destul de evident, crede-mă! Mai ales atunci când de acesta atârnă fire de păr smulse. Nu îți oferă acel look fermecător pe care ți-l dorești, și nu este nici o apariție de birou. Un look business casual poate însemna multe lucruri, iar elasticul de păr clar nu se găsește printre acestea.

Totuși dacă îți place cum arată la încheietură lângă brățara de aur, poți să îl lași. Sau poate vrei să îl asortezi cu inelul cu diamant pe care îl ai. Sau poate că toate prietenele tale îl au și este simbolul găștii voastre, prin care vă deosebiți de celelalte fete. Cu un așa accesoriu, cu siguranță veți atrage invidia celor din jur!

Lăsând gluma la o parte, încearcă să eviți să porți un astfel de accesoriu la încheietură, chiar și din greșeală. Deși ție nu ți va părea un lucru atât de grav, fii sigură că cei mai răutăcioși abia așteaptă să îți critice noua brățară din elastic cu fire de păr rupte.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta