Starea vremii 11 august: vremea devine instabilă, scoate-ţi blugii rupţi la înaintare!

Joi, 11.08.2016
de Andreea Baluteanu

Se pare că aventura noastră cu temperaturile ridicate este pe cale să se încheie, deoarece canicula face un pas înapoi azi, permiţându-ne să ne mai tragem sufletul. Starea vremii din 11 august anunţă vreme instabilă, cu averse şi descărcări electrice, dar şi câteva reprize de caniculă.

Dacă vremea pare că nu este capabilă să se hotărască, noi suntem decise şi îţi recomandăm să scoţi la înaintare blugii rupţi. Aceşti favoriţi ai modei ultimilor ani nu lipsesc din dulapul niciunei fashioniste: oferă-le azi un nou moment de glorie!

Starea vremii 11 august: vreme instabilă, numai bună pentru blugii rupţi

Dacă locuieşti în sudul sau în estul ţării, nu ai de ce să îţi faci griji: se pare că temperaturile ridicate te mai răsfaţă o zi. Însă nici aceste regiuni calde nu vor reuşi să menţină trează atenţia soarelui pentru tot restul zilei, fiind martorele averselor sporadice şi ale descărcărilor electrice. În schimb, locuitoarele din centrul şi nordul ţării se vor confrunta cu vijelii şi chiar cu fenomenul grindinei: nu poţi pleca de acasă fără umbrelă azi!

Starea vremii din 11 august este la fel de nehotărâtă şi în ceea ce priveşte temperaturile medii: în sud, acestea se vor situa între 25-31 de grade, iar în est, între 22 şi 35. Norocoasele aflate pe malul mării se vor bucura chiar şi de 36 de grade îmblânzite de briză, în timp ce bucureştenii sunt „loviţi” cu caniculă şi 37 de grade la ora prânzului, atunci când disconfortul termic va fi accentuat.

Lucrurile stau cu totul altfel în regiunile centrale (19-29 de grade), în vest (18-23 de grade) şi nord (19-21 de grade). Îţi dorim o rezistenţă crescută, mai ales că diminuarea temperaturilor va fi resimţită destul de puternic la nivelul organismului.

Blugii rupţi sunt propunerea  noastră pentru starea vremii din 11 august. Poartă-i la birou, cu o cămaşă office şi pantofi cu toc mic. Geanta ta cu aer clasic trebuie să fie suficient de încăpătoare pentru a-ţi include umbrela, pe care nu ai cum să o uiţi acasă!

Casualul este marea ta dragoste? Blugii rupţi negri, tricoul simplu şi sandalele cu talpă plată sunt ideale pentru regiunile cu caniculă, iar dacă te confrunţi cu temperaturi mai scăzute, încalţă-ţi iubiţii tenişi. „Supralicitează” la capitolul accesorii, pentru ca ţinuta să nu cadă în capcana banalului.

Spiritele glam au admirat cu siguranţă garderoba eclectică a lui Gigi Hadid, care trece cu uşurinţă de la ţinute sport la rochii feminine! Blugii rupţi se însoţesc perfect cu maioul simplu, cu pantofii cu toc metalizaţi şi cu un sacou ce pot să facă faţă temperaturilor scăzute!

 

O fotografie postată de Tesoh (@tesoh_) pe

Tu ce părere ai? Îţi plac recomandările noastre pentru starea vremii din 11 august?

Surse foto: Instagram, Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!