Starea vremii 30 august: fusta preferată a fashionistelor se întoarce!

Starea vremii 30 august: fusta preferată a fashionistelor se întoarce!

Redactor Andreea Baluteanu

Oare suntem pe cale să îmbrăţişăm toamna, sau am intrat în plină vară? Temperaturile de afară ne ridică semne serioase de întrebare: azi, vremea va fi caldă în toată ţara şi doar câteva ploi sporadice mai pot tulbura acest paradis al temperaturilor!

Starea vremii din 30 august ne îmbie să ne amintim de itemurile favorite care ne dezgolesc picioarele, iar fusta de blugi în linie de A, cu nasturi, se clasează undeva sus, în topul favoritelor!

Starea vremii din 30 august, perfectă pentru fusta de blugi a momentului

Starea vremii din 30 august le mulţumeşte şi pe cele mai pretenţioase dintre noi: va fi cald, pe alocuri cu temperaturi apropiate de pragul caniculei, fără ca disconfortul termic să ne afecteze însă starea de bine.

Sudul ţării este dominat de soare şi cer senin, iar vremea va fi călduroasă. Se vor înregistra maxime de 31 de grade în Craiova şi 32 de grade în Bucureşti, dar veştile bune nu se opresc aici: ploile nu ne vor tulbura decât în timpul nopţii, pe alocuri, aşa că îţi poţi uşura geanta de povara umbrelei!

În vest şi nord, starea vremii se încadrează tot în intervalul cald-călduros, prin urmare nu ai de ce să îţi faci griji: fusta de blugi se va potrivi perfect! Timişoara se bucură de maxime de 30 se grade, cu un vânt care suflă uşor, tocmai pentru a ne accentua starea de bine.

Centrul ţării este mai zgârcit la capitolul temperatură. Aici pot cădea izolat averse însoţite de descărcări electrice: din păcate, azi nu renunţi la compania umbrelei, dacă stai în inima țării. Braşovul se laudă cu maxime de 27 de grade, dar ne ameninţă şi cu câţiva stropi de ploaie, iar Clujul cu 25 de grade şi probabilitate ridicată de ploaie.

În est vremea va fi caldă, dar cerul se va acoperi din când în când de mantia sa de nori. Vor fi maxim 28 de grade la Iaşi, destul de puţin pentru această zonă, iar riscul de precipitaţii va plana deasupra capului stilatelor sale locuitoare.

La mare vremea este în general frumoasă şi îţi va permite să adaugi un strat de bronz, deşi poţi avea şi ghinionul câtorva stropi răzleţi. Constanţa îşi alintă vizitatorii cu maxime de 30 de grade, dar şi cu furtuni uşoare după-amiază.

Fusta de blugi în A, cu nasturi, este una dintre piesele care au cunoscut un comeback fascinant în acest an! Ea arată excepţional alături de un tricou simplu, dar şi în compania unei cămăşi colorate, care să îi intensifice aerul şaptezecist.

Ai de gând să te plimbi toată ziua prin oraş şi vrei să te bucuri în voie de vremea caldă? Îmbracă fusta noastră preferată, cu tenişi şi un T-shirt. Te vei simţi atât de bine!

Acest articol nu te va lăsa la greu nici la birou, unde se pretează unui mediu mai puţin formal. Poartă alături de cămaşa albă, salvatoarea ţinutelor office, pantofi stilettos şi un ceas elegant, pentru un plus de rafinament.

Ieşi la brunch cu fetele sau la un date cu iubitul? O bluză cu umerii goi (un alt trend hot pentru 2016), fusta de blugi şi adidaşii roz sunt ţinuta care te va reprezenta perfect. Nici nu e de mirare că îţi vine să alergi de fericire!

Tu ce părere ai despre propunerile noastre vestimentare, care ţin cont de starea vremii din 30 august?

Surse foto: Pinterest, Instagram, Splashnews

Articolul urmator
11 ținute pentru teatru: cum să te îmbraci corect
11 ținute pentru teatru: cum să te îmbraci corect

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.