Starea vremii din 17 noiembrie: ne apropiem de weekend cu o fustă crăpată

Redactor Andreea Baluteanu

Starea vremii din 17 noiembrie face pact tot cu vremea rece, dar vor fi şi zone ale ţării care se bucură de un fenomen de încălzire.

Tocmai de aceea, noi vă propunem să apelaţi azi la un item vestimentar care să vă ridice stilul la noi cote fashion: este vorba despre fusta crăpată, care poate fi purtată şi în anotimpul rece!

Starea vremii din 17 noiembrie: adorăm fusta crăpată

Starea vremii din 17 noiembrie nu se dezice de ce au învăţat-o zilele precedente şi „spune” în continuare „da” frigului, dar parcă o face cu mai puţin elan.

Sudul ţării este în continuare chinuit cu vremea rece. Temperaturile maxime vor fi uşor mai ridicate decât cele din zilele precedente: Craiova şi Bucureştiul se înveselesc sub cele 9 grade!

Veştile sunt şi mai bune pentru Banat, acolo unde se anunţă o încălzire a vremii. Se vor înregistra maximum 10 grade la Timişoara! Vremea rămâne rece în Transilvania şi Maramureş, unde vor cădea şi precipitaţii mixte (ploaie, lapoviţă şi ninsoare). La Cluj sunt maximum 3 grade, iar la Braşov 4.

Moldova este supărată azi de burniţă şi de vreme rece, iar temperaturile maxime vor jongla în jurul valorii de 4 grade la Iaşi.

Frig e şi la mare, deşi nu la fel de rău ca în restul ţării, în Constanţa înregistrându-se maximum 9 grade!

Starea vremii din 17 noiembrie şi apropierea weekendului ne îndeamnă să fim mai stilate decât de obicei. Vom apela astfel la o piesă pe care nu am asocia-o în mod normal cu sezonul rece: fusta cu crăpătură.

Ai impresia că e prea frig pentru a purta aşa ceva? Asociaz-o cu o maletă groasă, cu o vestă sau o haină de blană (artificială) şi cu cizme lungi: nu e aşa că nu mai ai cum să suferi de frig?

Cea mai frumoasă modalitate de exprimare a acestei piese se manifestă însă în outfiturile elegante: adorăm compleul în nuanţe de gri, format din pulover, fustă cu crăpătură şi palton.

Itemul nostru vedetă de azi se va preta şi la un stil casual: îmbracă-l cu un pulover gros şi o geacă de piele şi adaugă nişte botine cu talpă plată.

Starea vremii din 17 noiembrie este un prilej minunat pentru a ne bucura de apropierea weekendului şi de temperaturile uşor mai ridicate. Alegerea noastră de azi, fusta cu crăpătură, este în ton perfect cu aceste sentimente.

Surse foto: Pinterest, Splashnews

Articolul urmator Fusta lungă cu crăpătură pe picior: cum o porți corect

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.