Moda Jocurilor Olimpice 2016: cele mai frumoase şi mai urâte echipamente

Moda Jocurilor Olimpice 2016: cele mai frumoase şi mai urâte echipamente

Redactor Andreea Baluteanu

Jocurile Olimpice de la Rio 2016 sunt pe cale să înceapă, iar noi abia aşteptăm să urmărim competiţia! Fiindcă adorăm moda, nu ne putem abţine însă să nu ne întrebăm: oare cum se vor îmbrăca atleţii noştri preferaţi la Rio?

Descoperă mai jos un top trei al celor mai frumoase şi mai urâte echipamente de la RIO 2016 şi, bineînţeles, o privire şi asupra alegerii naţionale!

Top trei cele mai frumoase echipamente de la Rio 2016

Aşa cum ne aşteptam, unii dintre cei mai talentaţi designeri au conceput echipamentele statelor participante la Jocurile Olimpice de la Rio 2016! Iată care sunt medaliaţii noştri!

 

O fotografie postată de H&M (@hm) pe

Gigantul H&M nu putea să nu fie implicat în această cruciadă a modei. Brandul suedez a conceput echipamentele pentru ţara gazdă, şi a îmbinat perfect tehnologia performantă cu stilul: adorăm aerul sport-urban al outfiturilor şi le acordăm medalia de aur în fashion!

Nici Stella McCartney nu este un nume „mic” în modă, aşa că nu este de mirare că şi-a adjudecat locul secund, pentru echipamentele oferite Marii Britanii la Rio 2016! Croiul perfect al ţinutelor sportivilor se îmbină cu coloritul ultra trendy!

Medalia de bronz nu putea merge decât spre favoritul modei elegante, Armani! Super designerul a îmbrăcat într-un echipament simplu, dar ultra rafinat naţionala Italiei la Rio 2016: recunoaştem, şi aspectul fizic al chipeşilor sportivi din Cizmă ne-a atras atenţia!

Top trei cele mai urâte echipamente de la Rio 2016

Începem topul „ruşinică” la Rio 2016 cu naţionala Chinei, care primeşte medalia de aur pentru lipsă de inspiraţie! Combinaţia de roşu şi galben este şi va rămâne nefericită, dar nici aerul auster al echipamentelor nu ne surâde.

Locul al doilea în topul echipamentelor urâte de la Rio 2016 este ocupat de Spania! Nu ne putem decide: avem în faţa noastră viitori campioni sau o însoţitoare de zbor şi pe iubitul ei asortat?

În cele din urmă, bronzul nedorit în topul echipamentelor pentru Rio 2016 este acordat chiar americanilor. Nu avem nimic împotriva lui Ralph Lauren, dar, deşi ţinutele sale arată excelent pe Gigi Hadid, nu ne putem imagina cum acei pantofi pot funcţiona pentru atleţii olimpici! Nu aşa vrem să îl vedem pe frumuşelul Jake Dalton!

Mai jos, îţi prezentăm şi echipamentele alese pentru sportivii români la Rio 2016. Brandul italian Kappa, francezii de la Louis Purple şi danezii de la Ecco şi-au pus talentul în slujba noastră (niciun designer român), dar, cel puţin pe noi, rezultatul nu ne satisface!

Tu ce părere ai? Care este echipamentul tău preferat de la Rio 2016, şi care te-a dezamăgit cel mai tare?

Surse foto: Instagram, Facebook, Twitter

Articolul urmator
Trucuri de stil care te ajuta sa arati bine cu ce ai deja in garderoba
Trucuri de stil care te ajuta sa arati bine cu ce ai deja in garderoba

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.